top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-02-2014 Stoke — Swansea tips til spil, kampstart 12. februar klokken 20:45

Kampstart 12. februar klokken 20:45
Stoke mod Swansea ligner en ægte bundgyser. Swansea har lige haft en succesoplevelse, idet de 8. februar på hjemmebane formåede at slå Cardiff, trods der havde været en del tumult i klubben efter træner fyringen af Michael Laudrup. Spørgsmålet er, om der i dag er begyndt at blæse mindre uden for fodbold banen, så spillerne kan holde fokus på det, der er vigtigt — at spille fodbold PÅ banen og hente de nødvendige point.
Spil Tips:
  • Vurderer faktisk Swansea til at være små favoritter i denne kamp, trods de spiller på udebane. Oddset er i øjeblikket på 2,75 fra bet365.
  • Begge klubber har hårdt brug for point og vil gå efter sejren til sidste minut. Mest sandsynligt er derfor en kamp med mange målchancer i begge ender. Odds på mange mål — over 2,5 mål, som også har været tilfældet i disse klubbers 2 seneste opgør på 4 mål og 6 mål, er på fantastisk høje 2,30.
Ekstra fif:
  • Arsenal spiller på hjemmebane i aften mod Manchester United. Odds på United sejr er på giga høje 3,40 på bet365. Ved godt Manchester United ikke har den bedste statistik i øjeblikket — men Arsenal har lige fået et knæk mod Liverpool — så måske endnu en overraskelse her? Sjældent man får så godt odds på Manchester.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3