top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-02-2014 Stoke — Swansea tips til spil, kampstart 12. februar klokken 20:45

Kampstart 12. februar klokken 20:45
Stoke mod Swansea ligner en ægte bundgyser. Swansea har lige haft en succesoplevelse, idet de 8. februar på hjemmebane formåede at slå Cardiff, trods der havde været en del tumult i klubben efter træner fyringen af Michael Laudrup. Spørgsmålet er, om der i dag er begyndt at blæse mindre uden for fodbold banen, så spillerne kan holde fokus på det, der er vigtigt — at spille fodbold PÅ banen og hente de nødvendige point.
Spil Tips:
  • Vurderer faktisk Swansea til at være små favoritter i denne kamp, trods de spiller på udebane. Oddset er i øjeblikket på 2,75 fra bet365.
  • Begge klubber har hårdt brug for point og vil gå efter sejren til sidste minut. Mest sandsynligt er derfor en kamp med mange målchancer i begge ender. Odds på mange mål — over 2,5 mål, som også har været tilfældet i disse klubbers 2 seneste opgør på 4 mål og 6 mål, er på fantastisk høje 2,30.
Ekstra fif:
  • Arsenal spiller på hjemmebane i aften mod Manchester United. Odds på United sejr er på giga høje 3,40 på bet365. Ved godt Manchester United ikke har den bedste statistik i øjeblikket — men Arsenal har lige fået et knæk mod Liverpool — så måske endnu en overraskelse her? Sjældent man får så godt odds på Manchester.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3