top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-02-2014 Tips til Arsenal — Manchester United, kampstart: 12 februar klokken 20:45 på tv 3 plus og 6´eren

Kampstart: 12 februar klokken 20:45 på tv 3 plus og 6´eren
Manchester United er en såret tiger. Inden aftenens kamp mod Arsenal ligger de forsvarende mestre ”blot” nummer 7 i Premier League tabellen og endnu værre, klubben har blot vundet 41 point af 75 mulige. Det er så skidt, så skidt på de kanter og hovedmålet for sæsonen om at genvinde mesterskabet er formentlig allerede umuligt at nå. Mesterskabet i engelsk fodbold anno 2013/2014 ligner et opgør mellem klubberne Arsenal, Manchester City, Chelsea og Liverpool. Hvis man kigger på disse 4 klubber, er det Manchester City HELT KLART, som er storfavorit til at vinde i år, hvilket oddset på dem også indikerer på bet365.
Arsenal ligger modsat Manchester United i toppen af premier league og til tider, tror os der følger engelsk fodbold, at det er faktisk imponerende og hvor længe holder det nu? Arsenal viste i den seneste kamp mod Liverpool, at der er sprækker og er man lidt snu, så kan det lade sig gøre at slå Arsenal — endda med næsten tenniscifre.
Vigtig pointe: De seneste 5 opgør mellem Arsenal og Manchester United er endt med følgende resultater med de ældste resultater først: 2:8, 1:2, 1:2, 1:1, 0:1 — Bemærk at Arsenal IKKE har kunne vinde over Manchester United. Det eneste Arsenal har kunne få er en uafgjort i 5 forsøg mod Manchester United!!!
Spil tips:
  • Bookmaker vil helt klart opfordre til at spille på Manchester United sejr i dag og et 2-tal. Oddset på 2-tallet er simpelthen for højt, idet dette er en totalt åben kamp. En uafgjort er også en mulighed . — Det høje odds på 3,40 på bet365 samt det faktum, at Manchester United vil gå benhårdt efter 3 point for at hente noget af forspringet til førerholdene gør, at sammenholdt med at Arsenal i 5 forsøg i træk IKKE har formået at vinde over Manchester United, så er 2-tallet faktisk ganske sandsynligt. Arsenal må også have fået et knæk på moralen efter 5:1 lussingen mod Liverpool i den seneste kamp. Et ”X” giver odds 3,40, mens 1-tallet giver 2,30.
Ekstra fif: Har du ikke adgang til kampen på tv, så bliver der sendt gratis live rapportering på bet365 i aften.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3