top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-02-2014 Fiorentina — Inter, kampstart og gratis tv klokken 20:45 i aften den 15 februar 2014 på bet365

Fiorentina ligger på en 4. plads med 44 point i den italienske serie A. Der er 16 point op til førerholdet Juventus med 60 point, så det er formentlig 2. pladsen maksimalt, som Fiorentina kan kæmpe om i år. 3 sejre, 2 uafgjort og et enkelt nederlag er det blevet til i de seneste 6 kampe i serie A.
Inter ligger på en 5. plads med 36 point og har altså blot fået i omegnen af halv pointhøst sammenlignet med Juventus på førstepladsen i serie A. Allerede nu kan man konstatere, at sæsonen i den hjemlige italienske liga har været en skuffelse og det er umuligt at blande sig i toppen.
Spil tips:
  • Denne fodboldkamp er totalt åben. Ingen umiddelbar favorit og det mest sandsynlige er et ”X” mellem 2 mandskaber, som historisk veksler mellem hver især at sejre eller spille uafgjort. Et ”X” giver særdeles fine odds 3,40.
  • Tror mest på en målknap affære. Inter vil helt klart gå efter det ene point mod formstærke Fiorentina. Odds på under 2,5 mål er på 1,90.
  • Kampen vises ganske gratis på bet365 i aften klokken 20:45. Den skal du da se!
Se gratis italiensk fodbold i aften — læs her hvor og hvordan
Italiensk top fodbold i serie A vises gratis på bet365 lørdag aften. Opret en konto her (tager 5 minutter) og du skal blot have penge på betting kontoen, så er det helt gratis at se fodboldkampen Fiorentina — Inter på din computer eller Ipad/tablet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3