top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-02-2014 Spil tips til FA Cup kampen Arsenal-Liverpool, kampstart: 16. februar klokken 17:00

Kampstart: 16. februar klokken 17:00
Arsenal tager imod Liverpool i FA Cup kampen søndag eftermiddag klokken 17:00. 8. februar for en uges tid siden mødte disse to klubber hinanden og der lammetævede Liverpool et handlingslammet Arsenal med cifrene 5:1. Arsenal har desuden et hav af fodboldkampe at koncentrere sig om i den kommende tid. Ikke mindst Champions League kampen mod Bayern München på tirsdag og dernæst følger flere vigtige kampe mod tophold i premier league ikke mindst Manchester City og Chelsea.
Liverpool bevidste som sagt den 8. februar 2014, at de sagtens kan tæmme topholdet Arsenal.
Spil Tips:
  • Dette er et særdeles åbent opgør, men pilen peger altså mest i retning af en gentagelse af klubbernes møde for blot en uge siden. Naturligvis vil Arsenal forsøge at gøre deres til, at de vinder over Liverpool. Nøgleordet her er dog fokus — og Champions League kampen mod Bayern München allerede på tirsdag vil uden tvivl få flere af spillerne på Arsenal´s hold til ubevidst at nedprioritere denne kamp. Liverpool derimod har ingen internationale kampe og kan gå all-in i denne kamp. Fantastisk flot odds på Liverpool sejr og 2-tal fra bet365 på 2,75. Spil det her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3