top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-02-2014 Champions League 1/8 finaler, Manchester City — Barcelona & Bayer Leverkusen — Paris SG, kampstart 18. februar klokken 20:45

Kampstart 18. februar 2014 klokken 20:45
Endelig er der Champions League kampe i fodbold igen. Tirsdag aften den 18. februar 2014 er det selveste Zlatan Ibrahimovic fra Paris SG og troldmanden Messi fra Barcelona, der er med til at åbne op for det mest prestige fyldte fodbold, der findes.
Bayer Leverkusen møder på sin egen hjemmebane Paris SG, mens Manchester City på sin hjemmebane Etihad Stadium får besøg af Barcelona. Det bliver kæmpestort. Sidder man i udlandet uden adgang til TV3 Sport og TV3+ , så bliver kampene live audio transmitteret på bet365, så alle kan være med!
Spil tips til Manchester City — Barcelona, kampstart 18. februar klokken 20:45
  • Totalt åbent opgør. Barcelona er gjort til favoritter i denne kamp, hvilket vi er en smule undrende overfor. Oddset på et 1-tal og Manchester City sejr er på simpelthen formidable odds 3,0 fra bet365 og er et langt bedre spil end 2-tallet til blot 2,40. Begge resultater er lige sandsynlige.
  • Mest oplagt er dog at satse på over 2,5 mål til odds 1,61. Såvel Manchester City som Barcelona er ekstremt velkørende offensivt og et par mål eller 3 i begge ender — meget sandsynligt. I Premier League har Manchester City scoret 68 mål i 27 kampe, dvs. ca. 2,5 mål pr. kamp. I Primera Division i den bedste spanske fodboldrække har Barcelona scoret 69 mål i 24 kampe, dvs ca. 2,8 mål pr. kamp. PRIMÆRT TIP. Spil det på bet365 her.
  • Troldmanden Lionel Messi er også et yderst interessant spilobjekt. Den lille argentiner med den fænomenale målnæse har scoret mål - 3 kampe i træk. 5 mål ialt siden 9. februar. Meget sandsynligt at der kommer et mål eller 2 fra ham i dag. Scorer Messi et mål når som helst, giver bet365 odds 2,05. Lionel Messi som første målscorer er på 5,00.
  • Vurderer dette bliver en målrig affære — og et godt og sandsynligt resultat er 3:2 til odds 26.
Spil fiduser til Bayer Leverkusen — Paris SG, kampstart 18. februar klokken 20:45
  • Bayer Leverkusen vil i aftenens opgør formentlig komme på overarbejde. Paris SG er allerede på forhånd gjort til favoritter og det er meget forståeligt. I Champions League er der en tendens til, at favoritterne vinder. Alt andet end en sejr til Paris SG og et 2-tal til odds 2,25 i aftenens kamp vil være en overraskelse.
  • Der er blevet scoret ufatteligt mange mål i de fleste Champions League kampe i år. Denne tendens vurderer Bookmaker fortsætter, så sats på over 2,5 mål til odds 1,95.
- Alle odds på denne side er fra bet365 — men alle bookmakere har naturligvis odds på disse Champions League kampe.
Ekstra fif og gratis 250 kroner: Alle kunder får et gratis væddemål på 250 kroner i aften til Manchester City — Barcelona. Læs om reglerne på bet365 eller i din email, hvis du allerede har en konto.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3