top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-02-2014 1/8 finaler i Champions League med spil tips: Arsenal — Bayern München & AC Milan — Atletico Madrid, kampstart 19. februar klokken 20:45

Kampstart onsdag 19. februar 2014 klokken 20:45
Arsenal får onsdag aften besøg af Bayern München. Det er på forhånd den mest interessante af alle 1/8 finalerne i Champions League. Bayern München er som bekendt forsvarende Champions League mestre og klubben virker på alle måder overrumplende på de fleste andre klubber. I aftenens kamp er Bayern München også udråbt til pænt store favoritter, trods de spiller på udebane. Spørgsmålet er om der er værdi i at spille på, at den tyske mester klub tromler videre. Se kampen live i aften på TV3+ eller følg med på bet365, hvor der er live reportage til alle registrerede kunder.
Den anden Champions League kamp er umiddelbart mere åben. AC Milan får på Giuseppe Meazza stadion besøg af Atletico Madrid. At. Madrid er allerede blevet udråbt til små favoritter — men det skal der ikke lægges så meget i, idet dette er et meget åbent opgør. Begge klubber kan vinde — men det er dog mest sandsynligt at Milan vil forsøge at hente en sejr, idet de i modsat fald formentlig allerede vil have udspillet deres muligheder inden returopgøret. Se kampen live på TV3 Sport i aften klokken 20:45 eller følg med gratis på live radio kanalen på bet365.
Spil tips til Arsenal — Bayern München, kampstart 19. februar klokken 20:45
Götze, Müller, Robben, Mandzukic, Shaqiri, etc — VERDENSKLASSE spillere
  • Favoritterne vinder stort set altid i Champions League, når det er de ypperste tophold, der spiller fodbold kampe, hvor de vil vinde. I går så vi som forventet Paris SG maltraktere Bayer Leverkusen. Bayern München er simpelthen suveræne i øjeblikket. Udebane eller hjemmebane - det spiller ingen rolle, når Bayern München spiller fodbold. I dag er der et fornemt odds på 1,75 på et 2-tal og udesejr til Bayern München. Det er MEGET MEGET sandsynligt. Et hurtigt kig i tabellen i Bundesligaen viser med al tydelighed, at ingen klubber i tysk fodbold er blot i nærheden af Bayern München´s styrke. 21 kampe er der hidtil spillet, 19 sejre, 2 uafgjort og 0 nederlag. En målscore på 57:9 og 16 points forspring til nummer 2 allerede nu, kedeligt javist for os der gerne vil have lidt spænding i toppen — men det er et faktum at Bayern München er helt suveræne. I Champions league kampene i gruppespillet blev det til 5 sejre og 1 nederlag til Manchester City. Vi så kampen og Bayern lå til at vinde — men gad simpelthen ikke spille bold lige pludselig, derfor tabte de. Summa summarum — uden Ribery eller med Ribery, Bayern München er i øjeblikket favorit til at vinde Champions League igen i år og selvfølgelig vinder de med 0:2 eller 0:3 i aftenens kamp.
  • Kampens resultat: Odds på 0:2 giver odds 9 og odds på 0:3 giver odds 15. Begge resultater er meget sandsynlige.
  • Bedste bud på første målscorer er Mario Mandzukic til odds 4,50. Scorer han et mål når som heldt er oddset på 1,90.
  • Der er en tendens til mange mål i Champions League kampene. Spil på over 2,5 mål til odds 1,65.
Spil tips og fiduser til AC Milan — Atletico Madrid, kampstart 19. februar klokken 20:45
  • Meget taler for en pointdeling til odds 3,25, idet Atletico Madrid så i returopgøret på hjemmebane vil hente den fornødne sejr over Milan for videre avancement i Champions League. En udesejr til Atletico Madrid og et 2-tal er også et sandsynligt scenarie. I den spanske Primera Division er Atletico simpelthen decideret forrygende i den defensive disciplin. Blot 16 mål er der scoret på Atletico Madrid i 24 kampe. Det er det mest kompakte og sikre forsvar i spansk fodbold i denne sæson og det er meget svært at forestille sig et svagt spillende Milan hold få de store muligheder i denne kamp. Til orientering er Atletico et top 3 hold i spansk fodbold og klubberne ligger henholdsvis som nummer 1,2 og 3 i toppen af La Liga med samme antal point, som Barcelona og Real Madrid. I den italienske liga er Milan blot et midterhold med blot 32 point, mens Juventus ligger nummer 1 med 63 point. Der bør altså være klasseforskel mellem disse 2 klubber og en favorit sejr og et 2-tal til odds 2,20 er faktisk enormt godt betalt.
  • 2 meget jævnbyrdige mandskaber. Mest oplagte spil forslag til denne kamp er få mål, idet begge klubber formentlig vil gå meget forsigtigt til opgaven. Spil på under 2,5 mål til odds 1,57.
  • Eftersom Bookmaker forventer få mål i denne kamp, er 0:1 til odds 6,50 og 0:2 til odds 9,50 de mest sandsynlige resultater.
Bedst til Champions League: Alle odds til Champions League kampene kan findes i en opdateret version på bet365 her, hvor alle spil forslag er lånt fra.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3