top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-02-2014 1/8 finaler i Champions League med spil tips: Arsenal — Bayern München & AC Milan — Atletico Madrid, kampstart 19. februar klokken 20:45

Kampstart onsdag 19. februar 2014 klokken 20:45
Arsenal får onsdag aften besøg af Bayern München. Det er på forhånd den mest interessante af alle 1/8 finalerne i Champions League. Bayern München er som bekendt forsvarende Champions League mestre og klubben virker på alle måder overrumplende på de fleste andre klubber. I aftenens kamp er Bayern München også udråbt til pænt store favoritter, trods de spiller på udebane. Spørgsmålet er om der er værdi i at spille på, at den tyske mester klub tromler videre. Se kampen live i aften på TV3+ eller følg med på bet365, hvor der er live reportage til alle registrerede kunder.
Den anden Champions League kamp er umiddelbart mere åben. AC Milan får på Giuseppe Meazza stadion besøg af Atletico Madrid. At. Madrid er allerede blevet udråbt til små favoritter — men det skal der ikke lægges så meget i, idet dette er et meget åbent opgør. Begge klubber kan vinde — men det er dog mest sandsynligt at Milan vil forsøge at hente en sejr, idet de i modsat fald formentlig allerede vil have udspillet deres muligheder inden returopgøret. Se kampen live på TV3 Sport i aften klokken 20:45 eller følg med gratis på live radio kanalen på bet365.
Spil tips til Arsenal — Bayern München, kampstart 19. februar klokken 20:45
Götze, Müller, Robben, Mandzukic, Shaqiri, etc — VERDENSKLASSE spillere
  • Favoritterne vinder stort set altid i Champions League, når det er de ypperste tophold, der spiller fodbold kampe, hvor de vil vinde. I går så vi som forventet Paris SG maltraktere Bayer Leverkusen. Bayern München er simpelthen suveræne i øjeblikket. Udebane eller hjemmebane - det spiller ingen rolle, når Bayern München spiller fodbold. I dag er der et fornemt odds på 1,75 på et 2-tal og udesejr til Bayern München. Det er MEGET MEGET sandsynligt. Et hurtigt kig i tabellen i Bundesligaen viser med al tydelighed, at ingen klubber i tysk fodbold er blot i nærheden af Bayern München´s styrke. 21 kampe er der hidtil spillet, 19 sejre, 2 uafgjort og 0 nederlag. En målscore på 57:9 og 16 points forspring til nummer 2 allerede nu, kedeligt javist for os der gerne vil have lidt spænding i toppen — men det er et faktum at Bayern München er helt suveræne. I Champions league kampene i gruppespillet blev det til 5 sejre og 1 nederlag til Manchester City. Vi så kampen og Bayern lå til at vinde — men gad simpelthen ikke spille bold lige pludselig, derfor tabte de. Summa summarum — uden Ribery eller med Ribery, Bayern München er i øjeblikket favorit til at vinde Champions League igen i år og selvfølgelig vinder de med 0:2 eller 0:3 i aftenens kamp.
  • Kampens resultat: Odds på 0:2 giver odds 9 og odds på 0:3 giver odds 15. Begge resultater er meget sandsynlige.
  • Bedste bud på første målscorer er Mario Mandzukic til odds 4,50. Scorer han et mål når som heldt er oddset på 1,90.
  • Der er en tendens til mange mål i Champions League kampene. Spil på over 2,5 mål til odds 1,65.
Spil tips og fiduser til AC Milan — Atletico Madrid, kampstart 19. februar klokken 20:45
  • Meget taler for en pointdeling til odds 3,25, idet Atletico Madrid så i returopgøret på hjemmebane vil hente den fornødne sejr over Milan for videre avancement i Champions League. En udesejr til Atletico Madrid og et 2-tal er også et sandsynligt scenarie. I den spanske Primera Division er Atletico simpelthen decideret forrygende i den defensive disciplin. Blot 16 mål er der scoret på Atletico Madrid i 24 kampe. Det er det mest kompakte og sikre forsvar i spansk fodbold i denne sæson og det er meget svært at forestille sig et svagt spillende Milan hold få de store muligheder i denne kamp. Til orientering er Atletico et top 3 hold i spansk fodbold og klubberne ligger henholdsvis som nummer 1,2 og 3 i toppen af La Liga med samme antal point, som Barcelona og Real Madrid. I den italienske liga er Milan blot et midterhold med blot 32 point, mens Juventus ligger nummer 1 med 63 point. Der bør altså være klasseforskel mellem disse 2 klubber og en favorit sejr og et 2-tal til odds 2,20 er faktisk enormt godt betalt.
  • 2 meget jævnbyrdige mandskaber. Mest oplagte spil forslag til denne kamp er få mål, idet begge klubber formentlig vil gå meget forsigtigt til opgaven. Spil på under 2,5 mål til odds 1,57.
  • Eftersom Bookmaker forventer få mål i denne kamp, er 0:1 til odds 6,50 og 0:2 til odds 9,50 de mest sandsynlige resultater.
Bedst til Champions League: Alle odds til Champions League kampene kan findes i en opdateret version på bet365 her, hvor alle spil forslag er lånt fra.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3