top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-02-2014 Europa League 1/16 finaler, spil fiduser, kampstart 20. februar 2014 klokken 18:00

Kampstart 20. februar 2014 klokken 18:00
Tirsdag var forretten Champions League fodbold. Onsdag var hovedretten igen Champions League fodbold med sidste års vindere Bayern München. I dag torsdag hedder desserten Europa League 1/16 finalerne runde 1 og det er jo helt fantastisk. Fredag starter superligaen så småt og der er god underholdning igen her i den kolde tid.
Mest interesse fra dansk side i Europa League er naturligvis rettet mod Esbjerg, som på hårdt arbejde har formået at holde liv i det europæiske eventyr. Torsdag aften klokken 19:00 tager den danske klub imod italienske Fiorentina, hvor Fiorentina allerede på forhånd er udråbt til kæmpe favoritter. Følg kampen live på bet365 radio — med eller uden konto.
Flere store klubber er stadigvæk med i turneringen og andre er kommet til fra Champions League. De største favoritter til at vinde Europa League anno 2013/2014 er Juventus til odds 4, Tottenham til odds 8, Napoli til odds 10 og Fiorentina til odds 13.
Spil tips til udvalgte Europa League kampe:
Esbjerg — Fiorentina, kampstart 19:00
  • Bookmaker har haft et godt øje til Esbjerg gennem Europa League eventyret. I aftenens kamp får de dog besøg af en klub, som må forventes at være væsentligt bedre end Esbjerg på stort set alle pladser. Derfor objektivt set, så er dette ikke en åben kamp. Fiorentina bør med andre ord vinde denne kamp, hvis de altså vil! Omvendt er Esbjerg så sultne og motiverede for at gøre en god figur, at de fleste spillere på holdet formentlig vil spille over evne og lige gi´ den en ekstra skalle modsat italienerne, som ikke forventer at komme på overarbejde i dagens kamp — snarere tværtimod. Set i det lys har Esbjerg faktisk en chance og oddset på 1-tallet er faktisk vanvittigt godt på 5,5 fra bet365. Bookmaker vil dog hælde mest til et uafgjort resultat og dermed et ”X” til odds 3,90, idet begge klubber vil være tilfredse med det resultat.
  • Mest oplagt i dagens kamp er at spille på kampens resultat. Esbjerg kan maksimalt score et eller 2 mål på Fiorentina og de skal faktisk være heldige. Omvendt vurderer vi ikke, at Fiorentina gider ofre for mange ressourcer på denne for dem ”walkover” Europa League kamp. Fiorentina har desuden tabt hver 4. kamp i serie A i denne sæson, så det italienske hold taber faktisk relativt ofte en kamp. Vi vurderer, at Esbjerg minimum får en uafgjort i aften, så sandsynlige resultater er 1:0 til odds 13, 2:0 til odds 26 og 2:1 til odds 15 og endelig 1:1 til odds 7. I tilfælde af et 0:0 resultat giver bet365 alle pengene retur, så spiller man på kampens resultat er denne bookmaker bedre end alle de andre.
Ajax — Salzburg, kampstart 21:05
  • Salzburg er suveræne i den østrigske liga. Klubben scorer i gennemsnit 3,1 mål pr kamp. Salzburg er allerede 17 point foran nummer 2 — så det østrigske mesterskab i professionel fodbold er allerede afgjort. Ajax er også tophold i Holland og ligger i øjeblikket på en 1. plads med 51 point — dog er der stadigvæk kamp om de øverste placeringer, så intet er endnu afgjort med hensyn til, hvem der bliver hollandsk mester i denne sæson. Ajax scorer i gennemsnit 2 mål pr. kamp. Objektivt set, så har Salzburg særdeles gode muligheder for at hente alle 3 point i Amsterdam i aften og det endda til kongeodds fra bet365 til 3,25 på et 2-tal. Denne kamp er totalt åben og et ”X” er også en mulighed til odds 3,50. Salzburg vil dog ikke tabe denne kamp — det er de simpelthen for gode til.
Lazio — Ludogorets, kampstart 21:05
  • Lazio ligger og slås i midterfeltet i serie A i den italienske liga og har skuffet fælt i år. Omvendt er Ludogorets særdeles velkørende. Ludogorets er tophold i Bulgarien og blot en klub kan følge med dem dér i topstriden. I Europa League har Ludogorets sammen med Esbjerg været et af de sjove hold at følge, der overrasker, når man mindst venter det. Ludogorets kan sagtens med lidt snilde hente enten et ”X” til odds 3,8 eller et 2-tal til helt suveræne 6,25.
Tjek det ud: Alle odds er lånt fra bet365 — som har mega fokus på Europa League især live spil! Få selv en konto her og kom med på holdet af vindere.
Alle Europa League kampene med odds fra bet365 til torsdag aften
Der er så mange kampe i Europa League, at der nok skal ske en overraskelse eller 2 i dag. Ovenfor har Bookmaker valgt 3 eksempler ud, hvor vi vurderer at der er gode muligheder for at få nogle gode odds med hjem. I Europa league er klubberne også mere ”lige” end det er tilfældet i Champions League. I Europa League er det ikke altid favoritterne vinder — der er ofte overraskelser! Det skal den kloge tipper udnytte.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3