top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-02-2014 Europa League 1/16 finaler, spil fiduser, kampstart 20. februar 2014 klokken 18:00

Kampstart 20. februar 2014 klokken 18:00
Tirsdag var forretten Champions League fodbold. Onsdag var hovedretten igen Champions League fodbold med sidste års vindere Bayern München. I dag torsdag hedder desserten Europa League 1/16 finalerne runde 1 og det er jo helt fantastisk. Fredag starter superligaen så småt og der er god underholdning igen her i den kolde tid.
Mest interesse fra dansk side i Europa League er naturligvis rettet mod Esbjerg, som på hårdt arbejde har formået at holde liv i det europæiske eventyr. Torsdag aften klokken 19:00 tager den danske klub imod italienske Fiorentina, hvor Fiorentina allerede på forhånd er udråbt til kæmpe favoritter. Følg kampen live på bet365 radio — med eller uden konto.
Flere store klubber er stadigvæk med i turneringen og andre er kommet til fra Champions League. De største favoritter til at vinde Europa League anno 2013/2014 er Juventus til odds 4, Tottenham til odds 8, Napoli til odds 10 og Fiorentina til odds 13.
Spil tips til udvalgte Europa League kampe:
Esbjerg — Fiorentina, kampstart 19:00
  • Bookmaker har haft et godt øje til Esbjerg gennem Europa League eventyret. I aftenens kamp får de dog besøg af en klub, som må forventes at være væsentligt bedre end Esbjerg på stort set alle pladser. Derfor objektivt set, så er dette ikke en åben kamp. Fiorentina bør med andre ord vinde denne kamp, hvis de altså vil! Omvendt er Esbjerg så sultne og motiverede for at gøre en god figur, at de fleste spillere på holdet formentlig vil spille over evne og lige gi´ den en ekstra skalle modsat italienerne, som ikke forventer at komme på overarbejde i dagens kamp — snarere tværtimod. Set i det lys har Esbjerg faktisk en chance og oddset på 1-tallet er faktisk vanvittigt godt på 5,5 fra bet365. Bookmaker vil dog hælde mest til et uafgjort resultat og dermed et ”X” til odds 3,90, idet begge klubber vil være tilfredse med det resultat.
  • Mest oplagt i dagens kamp er at spille på kampens resultat. Esbjerg kan maksimalt score et eller 2 mål på Fiorentina og de skal faktisk være heldige. Omvendt vurderer vi ikke, at Fiorentina gider ofre for mange ressourcer på denne for dem ”walkover” Europa League kamp. Fiorentina har desuden tabt hver 4. kamp i serie A i denne sæson, så det italienske hold taber faktisk relativt ofte en kamp. Vi vurderer, at Esbjerg minimum får en uafgjort i aften, så sandsynlige resultater er 1:0 til odds 13, 2:0 til odds 26 og 2:1 til odds 15 og endelig 1:1 til odds 7. I tilfælde af et 0:0 resultat giver bet365 alle pengene retur, så spiller man på kampens resultat er denne bookmaker bedre end alle de andre.
Ajax — Salzburg, kampstart 21:05
  • Salzburg er suveræne i den østrigske liga. Klubben scorer i gennemsnit 3,1 mål pr kamp. Salzburg er allerede 17 point foran nummer 2 — så det østrigske mesterskab i professionel fodbold er allerede afgjort. Ajax er også tophold i Holland og ligger i øjeblikket på en 1. plads med 51 point — dog er der stadigvæk kamp om de øverste placeringer, så intet er endnu afgjort med hensyn til, hvem der bliver hollandsk mester i denne sæson. Ajax scorer i gennemsnit 2 mål pr. kamp. Objektivt set, så har Salzburg særdeles gode muligheder for at hente alle 3 point i Amsterdam i aften og det endda til kongeodds fra bet365 til 3,25 på et 2-tal. Denne kamp er totalt åben og et ”X” er også en mulighed til odds 3,50. Salzburg vil dog ikke tabe denne kamp — det er de simpelthen for gode til.
Lazio — Ludogorets, kampstart 21:05
  • Lazio ligger og slås i midterfeltet i serie A i den italienske liga og har skuffet fælt i år. Omvendt er Ludogorets særdeles velkørende. Ludogorets er tophold i Bulgarien og blot en klub kan følge med dem dér i topstriden. I Europa League har Ludogorets sammen med Esbjerg været et af de sjove hold at følge, der overrasker, når man mindst venter det. Ludogorets kan sagtens med lidt snilde hente enten et ”X” til odds 3,8 eller et 2-tal til helt suveræne 6,25.
Tjek det ud: Alle odds er lånt fra bet365 — som har mega fokus på Europa League især live spil! Få selv en konto her og kom med på holdet af vindere.
Alle Europa League kampene med odds fra bet365 til torsdag aften
Der er så mange kampe i Europa League, at der nok skal ske en overraskelse eller 2 i dag. Ovenfor har Bookmaker valgt 3 eksempler ud, hvor vi vurderer at der er gode muligheder for at få nogle gode odds med hjem. I Europa league er klubberne også mere ”lige” end det er tilfældet i Champions League. I Europa League er det ikke altid favoritterne vinder — der er ofte overraskelser! Det skal den kloge tipper udnytte.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3