top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-02-2014 Superligaen fløjtes i gang, FC Vestsjælland — SønderjyskE, Kampstart 21 februar 2014, klokken 18:30

Kampstart 21. februar 2014, klokken 18:30
Superligaen bliver fløjtet i gang fredag aften klokken 18:30 på Harboe Arena i Slagelse. FC Vestsjælland får besøg af bundproppen SønderjyskE, som blot har hentet 16 point i de første 18 superliga kampe. FC Vestsjælland er også blevet gjort til små favoritter i kraft af hjemmebane fordelen, men den betyder ikke alverden i vores optik. Dette er et meget jævnbyrdigt opgør mellem 2 klubber, som begge kæmper for overlevelse i superligaen.
Der er faktisk blot 9 point op til Brøndby på 4. pladsen, så intet er overhovedet afgjort endnu med hensyn til top og bund i superligaen. Faktisk er der op til 45 point at hente i forårets 15 superliga kampe, så der skal nok blive rystet godt og grundigt i placeringerne. Et bundhold i dag kan sagtens være et top 6 hold om 1 måned.
Spil tips:
  • Begge klubber higer efter point. 1 point er nærmest lig med ingen point, når man ser på hvor begge klubber ligger i tabellen. Derfor er Bookmaker ret overbevist om, at begge klubber vil gå efter de 3 point — derfor er såvel et 1-tal, som et 2-tal det mest sandsynlige. Eftersom SønderjyskE har en ok statistik mod FC Vestsjælland, så peger pilen faktisk på bundproppen, som vinder i dagens superliga opgør. Odds på et 2-tal belønnes med 3,25 fra bet365, hvilket er ganske favorabelt, når det tages i betragtning, at dette er en 50/50 kamp.
  • Bookmaker tror mest på SønderjyskE og derfor er det resultaterne 0:2 til odds 17 og 0:3 til odds 41 fra bet365, der virker mest lokkende.
Odds info: Alle odds er fra bet365 - få en konto og 1000 kroner i dag her.
Stillingen i superligaen
FCK er blot 6 point fra toppen - men blot 11 point foran Esbjerg, der ligger under nedrykningsstregen. Superligaen er uhyre tæt i denne sæson! Det bliver super spændende at følge klubberne hér i foråret.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3