top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-02-2014 Spil tips til superliga fodbold: OB — FCM, kampstart 22 feb. 2014 klokken 17:00

Kampstart 22 feb. 2014 klokken 17:00
OB får lørdag aften klokken 17:00 besøg af superligaens førerhold FC Midtjylland. På forhånd en kamp, der umiddelbart er meget åben. Det er dog vidt forskellige ting, som de 2 klubber kæmper for. OB er med i en særdeles spændende overlevelseskamp i bunden, mens FCM skal forsøge at fastholde sin klare føring i toppen af ligaen. FCM er trods formnedgang før jul faktisk stadigvæk 4 point foran AaB på andenpladsen og 6 point foran FCK på 3. pladsen, så FCM er helt sikkert stadigvæk en af bejlerne til det danske mesterskab i superliga fodbold.
Spil tips:
  • OB har hjemmebane og burde være favoritter, det er de dog ikke. Bookmaker vurderer også, at FCM har klart størst potentiale til at snuppe de 3 point i denne kamp og det er igen ekstremt flotte odds man får på et 2-tal fra bet365 på 2,45. Husk på det er superligaens førerhold, som man får dette odds på — det skal man da bare sige tak til.
  • FCM og OB har 3 kampe i træk spillet relativt målfattige kampe, med 1 eller 2 mål og den tendens tror Bookmaker fortsætter. Spil på under 2,5 mål til odds 1,95.
Se stillingen i superligaen under gårsdagens tip til FC Vestsjælland - SønderjyskE.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3