top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-02-2014 Spil fiduser til superligaen: Brøndby - AaB, kampstart: 23. februar klokken 19:00

Brøndby ligger lunt i midten af superligaen i øjeblikket og sluttede faktisk første runde af superligaen af med en forrygende dagsform. Der er derfor også store forventninger til, at klubben kan fortsætte de gode takter her i foråret. Spørgsmålet er blot om Thomas Frank´s Brøndby er i stand til at indfri forventningerne?
AaB har et ungt og særdeles talentfuldt hold. I øjeblikket ligger AaB på en overraskende andenplads i superligaen og alle ikke mindst dem selv, mener at de har fået det maksimale ud af deres spiller materiale hidtil.
Spil tips:
  • Kasper Kusk er stadigvæk med i AaB og han er om nogen manden, der kan gøre forskellen. AaB har også en fantastisk flot statistik mod NETOP Brøndby og i de seneste 5 kampe er det blevet til 4 sejre til AaB og en enkelt uafgjort. Den trend tror vi fortsætter, idet AaB i træningskampene op til dagens kamp har vist ganske lovende takter, eksemplvis vandt AaB med 1:3 i Sverige på Gamla Ullevi stadion over IFK Göteborg for blot 8 dage siden i en venskabskamp. Et 2-tal på det mest sandsynlige resultat ligger i øjeblikket på odds 3,10.
Alle odds er fra bet365 — få 1000 kroner i bonus i dag og kom i gang her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3