top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-02-2014 Spil fiduser til superligaen: Brøndby - AaB, kampstart: 23. februar klokken 19:00

Brøndby ligger lunt i midten af superligaen i øjeblikket og sluttede faktisk første runde af superligaen af med en forrygende dagsform. Der er derfor også store forventninger til, at klubben kan fortsætte de gode takter her i foråret. Spørgsmålet er blot om Thomas Frank´s Brøndby er i stand til at indfri forventningerne?
AaB har et ungt og særdeles talentfuldt hold. I øjeblikket ligger AaB på en overraskende andenplads i superligaen og alle ikke mindst dem selv, mener at de har fået det maksimale ud af deres spiller materiale hidtil.
Spil tips:
  • Kasper Kusk er stadigvæk med i AaB og han er om nogen manden, der kan gøre forskellen. AaB har også en fantastisk flot statistik mod NETOP Brøndby og i de seneste 5 kampe er det blevet til 4 sejre til AaB og en enkelt uafgjort. Den trend tror vi fortsætter, idet AaB i træningskampene op til dagens kamp har vist ganske lovende takter, eksemplvis vandt AaB med 1:3 i Sverige på Gamla Ullevi stadion over IFK Göteborg for blot 8 dage siden i en venskabskamp. Et 2-tal på det mest sandsynlige resultat ligger i øjeblikket på odds 3,10.
Alle odds er fra bet365 — få 1000 kroner i bonus i dag og kom i gang her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3