top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-02-2014 Superliga fidus: Esbjerg — FCN, kampstart 24. februar 2014 klokken 19:00

Kampstart 24. februar 2014 klokken 19:00
Esbjerg har haft et besynderligt efterår. Internationalt har klubben klaret sig helt, helt fantastisk og klarede videre kvalifikation til 1/16 — finalerne i Europa League. Esbjerg ”lever” stadigvæk i Europa league, men nederlaget fornylig på hjemmebane til Fiorentina har unægteligt gjort det svært for Esbjerg at fortsætte succesen på den internationale fodbold scene. Det er måske også meget hensigtsmæssigt, idet superliga præstationen for Esbjerg´s vedkommende har været rent ud sagt rædderlig og enormt skuffende. I øjeblikket ligger Esbjerg UNDER nedryknings stregen på en 11. plads med blot 19 point. Vestjyderne har i superligaen hidtil i denne sæson vundet 5 kampe ud af 18 kampe — det er den direkte forklaring på, at klubben er en af bundpropperne i øjeblikket.
FC Nordsjælland ligger på en 7. plads og kan med en sejr i dagens enlige superliga kamp mandag aften spille sig op på en delt 4.plads sammen med Brøndby. Det lyder meget flot — men faktum er, at FCN faktisk blot er 4 point foran Esbjerg i tabellen inden dagens kamp, hvilket igen er en understregning af, at ingen klubber faktisk reelt er bundklubber i øjeblikket, idet alle klubber fra nummer 4. til nummer 12 på godt og ondt er med i nedrykningskampen, uanset hvad trænere og spillere fra klubberne vælger at fortælle til medierne.
Spil tips til superliga fodbold:
  • Begge klubber vil gå benhårdt efter de 3. point. Især weekendens mange uafgjorte resultater har åbnet en unik mega mulighed for at hente point på de fleste andre superliga klubber såvel dem i toppen og midten af tabellen. Esbjerg har lige været oppe imod det 4. bedste hold i øjeblikket i Italien — selveste Fiorentina, så man må forvente, at alle Esbjerg´s spillere allerede er oppe i 5. gear før aftenens kamp. Modsat FC Nordsjælland, som ikke har spillet en ”regulær” kamp med noget på spil siden december 2013. Sidste gang disse 2 klubber mødtes lammetævede Esbjerg også FC Nordsjælland med 4:0 og Bookmaker vurderer at sandsynligheden for et 1-tal og hjemmesejr til odds 2,60 fra bet365 er det mest sandsynlige resultat. Esbjerg har deusden en fantastisk farlig offensiv, der henter mål på samlebånd, når det virkelig kører for Niels Frederiksens frygtløse fodbold fantomer.
  • Eftersom Bookmaker vurderer, at Esbjerg får gang i målmaskinen igen, som vi ved de kan, så er det over 2,5 mål til odds 1,85 der er det mest attraktive af over/under spillene på bet365.
  • Kan Esbjerg gentage succesen mod FC Nordsjælland og vinde 4:0 igen i aften, så giver et 4:0 resultat odds 51 — hvilket er enormt godt betalt.
Ekstra info: Kampen vises direkte på dansk TV3 SPORT 1 i aften klokken 19:00 og bet365 har valgt som altid at køre med liveodds på denne kamp. Få desuden 1000 kroner i gratis bonus oveni i hatten i dag — hvis du er ny kunde hos dem! Opret en konto nu her og kom ind i kampen efter de gode odds.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3