top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-02-2014 Champions League knock-out fasen, kampstart: 25 februar 2014 klokken 18:00

Kampstart: 25 februar 2014 klokken 18:00
Endelig er der tirsdag og der er Champions League fodbold igen LIVE på tv på TV3 Sport 1 og TV3 PLUS eller på live radio fra bet365. I dag er det blandt andet topklubberne Dortmund og Manchester United, der begge skal spille deres første knock-out kampe mod modstandere, hvor de på forhånd er udråbt til favoritter. Spørgsmålet er blot, lever de begge op til favorit værdigheden og er det odds, man bør satse på?
18:00 Zenit St.petersborg - Borussia Dortmund
Dortmund opnåede at vinde sølv i sidste års Champions League. I dag er klubben også åbenbar favorit mod russiske Zenit St.petersborg. Dortmund´s dagsform er op til dagens opgør set over de seneste uger ganske fornuftig, idet det er blevet til 4 sejre og blot et nederlag siden 31 januar 2014.
Zenit St.petersborg har ikke spillet en kamp med noget på spil siden 11. december 2013. Resultaterne fra træningskampene for det russiske klubhold har i januar og februar i år budt på 3 nederlag og blot 2 sejre.
Spil tips:
  • Dortmund møder i Zenit et russisk tophold, der før jul i den russiske premier League formåede at hente nok point til i øjeblikket at ligge nummer 2 i den nationale liga. Det er dog naturligt og forventeligt. Bookmaker vurderer alligevel, at Dortmund bør have et væsentligt bedre klubhold og sandsynligheden for en udesejr og et 2-tal til 1,80 fra bet365 er klart det, man bør sigte efter i denne kamp. Et hurtigt kig i gruppespillet før jul i Champions League indikerer også, at Zenit i sin gruppe G med blot 6 point ud af 18 mulige var ”meget heldige” at kunne fortsætte i Champions league til knock-out fasen. Dortmund var i sin gruppe F mere fortjent videre ved med 12 point og bedre målscore at kunne besætte førstepladsen.
  • Der bliver scoret mange mål i Champions league og bliver det mindst 3 ”kasser”, så er odds på over 2,5 mål fra bet365 på 1,75 hvilket er mest sandsynligt.
20:45 Olympiakos Piraeus - Manchester United
Manchester United er en skuffelse i Premier League i denne sæson og klubbens muligheder for at genvinde det engelske mesterskab er allerede forsvundet. I Champions League derimod har klubben hidtil i dette års CL turnering været ganske driftssikre og vandt klart sin CL gruppe A med 4. points forspring til nummer 2 og endnu mere iøjnefaldende — ubesejret!
Spil tips:
  • Manchester United vil med et samlet godt resultat i Champions League kunne redde hele sæsonen, idet som tidligere nævnt Premier League mesterskabet er ikke længere en mulighed for det sejrsvante engelske klubhold. Der er ingen tvivl om at Manchester United bør have det klart stærkeste mandskab af disse 2 klubber og det er utænkeligt, at klubben vil tabe denne kamp. Bookmaker er også overbevist om at Rooney og Co. går målrettet efter sejren og et 2.tal er faktisk overraskende godt betalt fra bet365 på 2,25. Græsk fodbold er IKKE på samme niveau som engelsk fodbold og derfor ingen overraskelser i denne kamp.
  • Olympiakos er faktisk ganske gode defensivt. I Champions League gruppespillet blev der blot scoret 8 mål mod dem. I den græske liga er der blot scoret 9 mål mod dem i 26 kampe! Rooney og de andre måltyve skal ikke forvente at lave hat-trick i denne kamp og under 2,5 mål til odds 1,61 forekommer at være det mest sandsynlige.
Odds info: Alle odds ovenfor er fra bet365 — få 1000 kroner i bonus i dag her, og kom i gang med at odds´e hos Europa´s største bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3