top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-02-2014 Champions League knock-out fasen, kampstart: 25 februar 2014 klokken 18:00

Kampstart: 25 februar 2014 klokken 18:00
Endelig er der tirsdag og der er Champions League fodbold igen LIVE på tv på TV3 Sport 1 og TV3 PLUS eller på live radio fra bet365. I dag er det blandt andet topklubberne Dortmund og Manchester United, der begge skal spille deres første knock-out kampe mod modstandere, hvor de på forhånd er udråbt til favoritter. Spørgsmålet er blot, lever de begge op til favorit værdigheden og er det odds, man bør satse på?
18:00 Zenit St.petersborg - Borussia Dortmund
Dortmund opnåede at vinde sølv i sidste års Champions League. I dag er klubben også åbenbar favorit mod russiske Zenit St.petersborg. Dortmund´s dagsform er op til dagens opgør set over de seneste uger ganske fornuftig, idet det er blevet til 4 sejre og blot et nederlag siden 31 januar 2014.
Zenit St.petersborg har ikke spillet en kamp med noget på spil siden 11. december 2013. Resultaterne fra træningskampene for det russiske klubhold har i januar og februar i år budt på 3 nederlag og blot 2 sejre.
Spil tips:
  • Dortmund møder i Zenit et russisk tophold, der før jul i den russiske premier League formåede at hente nok point til i øjeblikket at ligge nummer 2 i den nationale liga. Det er dog naturligt og forventeligt. Bookmaker vurderer alligevel, at Dortmund bør have et væsentligt bedre klubhold og sandsynligheden for en udesejr og et 2-tal til 1,80 fra bet365 er klart det, man bør sigte efter i denne kamp. Et hurtigt kig i gruppespillet før jul i Champions League indikerer også, at Zenit i sin gruppe G med blot 6 point ud af 18 mulige var ”meget heldige” at kunne fortsætte i Champions league til knock-out fasen. Dortmund var i sin gruppe F mere fortjent videre ved med 12 point og bedre målscore at kunne besætte førstepladsen.
  • Der bliver scoret mange mål i Champions league og bliver det mindst 3 ”kasser”, så er odds på over 2,5 mål fra bet365 på 1,75 hvilket er mest sandsynligt.
20:45 Olympiakos Piraeus - Manchester United
Manchester United er en skuffelse i Premier League i denne sæson og klubbens muligheder for at genvinde det engelske mesterskab er allerede forsvundet. I Champions League derimod har klubben hidtil i dette års CL turnering været ganske driftssikre og vandt klart sin CL gruppe A med 4. points forspring til nummer 2 og endnu mere iøjnefaldende — ubesejret!
Spil tips:
  • Manchester United vil med et samlet godt resultat i Champions League kunne redde hele sæsonen, idet som tidligere nævnt Premier League mesterskabet er ikke længere en mulighed for det sejrsvante engelske klubhold. Der er ingen tvivl om at Manchester United bør have det klart stærkeste mandskab af disse 2 klubber og det er utænkeligt, at klubben vil tabe denne kamp. Bookmaker er også overbevist om at Rooney og Co. går målrettet efter sejren og et 2.tal er faktisk overraskende godt betalt fra bet365 på 2,25. Græsk fodbold er IKKE på samme niveau som engelsk fodbold og derfor ingen overraskelser i denne kamp.
  • Olympiakos er faktisk ganske gode defensivt. I Champions League gruppespillet blev der blot scoret 8 mål mod dem. I den græske liga er der blot scoret 9 mål mod dem i 26 kampe! Rooney og de andre måltyve skal ikke forvente at lave hat-trick i denne kamp og under 2,5 mål til odds 1,61 forekommer at være det mest sandsynlige.
Odds info: Alle odds ovenfor er fra bet365 — få 1000 kroner i bonus i dag her, og kom i gang med at odds´e hos Europa´s største bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3