top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-02-14 Champions League; Schalke 04 — Real Madrid, kampstart 26. februar 2014 klokken 20:45

Kampstart 26. februar 2014 klokken 20:45
Real Madrid topper Primera Division i Spanien med 63 point foran ærkerivalerne fra Barcelona og duksedrengen Atletico Madrid. Begge sidstnævnte har 60 point, så efter 25 spillerunder er topstriden i spansk fodbold i den grad meget tæt og voldsomt spændende. I gruppe B i Champions League grundspillet før jul vandt Real Madrid sin gruppe ganske overlegent og opnåede 16 point af 18 mulige og var naturligvis ubesejret. Real Madrid med Ronaldo, Bale og alle de andre fodbold stjerner er et top 3 hold i verden. FCK var som bekendt også i denne gruppe — men det blev til en sidsteplads og blot 4 point sammenlagt! Real Madrid er sammen med Barcelona og Bayern München en af de helt store favoritter til at vinde Champions League samlet.
Schalke 04 er et tysk fodboldhold, som i øjeblikket er inde i en forrygende dagsform. De seneste 5 kampe fra 26. januar og frem til dagens kamp har resulteret i 4 sejre og en enkelt uafgjort. I Bundesligaen er Schalke 04 blot 2 point fra 2. pladsen, så dette er helt klart et ganske formidabelt fodbold mandskab og klubben har reelt en chance mod stort set alle klubber i Europa. Klubben befinder sig alligevel lige under ”de største”. Eksempelvis har Schalke 04 blot vundet 12 ud af 22 kampe i Bundesligaen og det er ikke nok, hvis man sammenligner med andre store klubber. Real Madrid har eksempelvis vundet 20 ud af 25 runder i Primera Division i Spanien.
Spil tips og odds fra EKSPERTEN:
  • Det er uden tvivl 2 gode fodbold klubber, der onsdag aften skal krydse klinger på tyske Veltins Arena. Real Madrid er også gjort til storfavoritter i denne kamp, idet et 2-tal giver odds 1,46 fra Unibet plus samme niveau i odds fra alle andre bookmakere. Faktum er dog også — at med den historik Real Madrid møder op med: Sejre, mål på samlebånd, verdensklasse spillere på holdet etc . Dette 2-tal virker meget sikkert.
  • Der bliver sandsynligvis scoret et hav af mål i denne kamp. Schalke 04 scorer nok et enkelt trøstmål, mens Real Madrid scorer 2-3 mål, så spil på over 2,5 mål til odds 1,50 fra Unibet.
  • Kampens resultat er formentlig i den målrige kategori, så sandsynlige resultater er 0:3 til odds 12 og 1:3 til odds 11. Der er en masse andre kombinationer — kig forbi Unibet og find dit eget bud.
Odds info: Har I fulgt flere af vores fiduser de seneste par dage, har I vundet mange penge, så i stedet for bet365, så vælg en anden bookmaker til aftenens kamp. Bookmakerne er ikke så glade for os spillere, når vi vinder for tit. Jeg vælger selv Unibet til disse spil på denne side.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3