top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-02-14 Champions League; Schalke 04 — Real Madrid, kampstart 26. februar 2014 klokken 20:45

Kampstart 26. februar 2014 klokken 20:45
Real Madrid topper Primera Division i Spanien med 63 point foran ærkerivalerne fra Barcelona og duksedrengen Atletico Madrid. Begge sidstnævnte har 60 point, så efter 25 spillerunder er topstriden i spansk fodbold i den grad meget tæt og voldsomt spændende. I gruppe B i Champions League grundspillet før jul vandt Real Madrid sin gruppe ganske overlegent og opnåede 16 point af 18 mulige og var naturligvis ubesejret. Real Madrid med Ronaldo, Bale og alle de andre fodbold stjerner er et top 3 hold i verden. FCK var som bekendt også i denne gruppe — men det blev til en sidsteplads og blot 4 point sammenlagt! Real Madrid er sammen med Barcelona og Bayern München en af de helt store favoritter til at vinde Champions League samlet.
Schalke 04 er et tysk fodboldhold, som i øjeblikket er inde i en forrygende dagsform. De seneste 5 kampe fra 26. januar og frem til dagens kamp har resulteret i 4 sejre og en enkelt uafgjort. I Bundesligaen er Schalke 04 blot 2 point fra 2. pladsen, så dette er helt klart et ganske formidabelt fodbold mandskab og klubben har reelt en chance mod stort set alle klubber i Europa. Klubben befinder sig alligevel lige under ”de største”. Eksempelvis har Schalke 04 blot vundet 12 ud af 22 kampe i Bundesligaen og det er ikke nok, hvis man sammenligner med andre store klubber. Real Madrid har eksempelvis vundet 20 ud af 25 runder i Primera Division i Spanien.
Spil tips og odds fra EKSPERTEN:
  • Det er uden tvivl 2 gode fodbold klubber, der onsdag aften skal krydse klinger på tyske Veltins Arena. Real Madrid er også gjort til storfavoritter i denne kamp, idet et 2-tal giver odds 1,46 fra Unibet plus samme niveau i odds fra alle andre bookmakere. Faktum er dog også — at med den historik Real Madrid møder op med: Sejre, mål på samlebånd, verdensklasse spillere på holdet etc . Dette 2-tal virker meget sikkert.
  • Der bliver sandsynligvis scoret et hav af mål i denne kamp. Schalke 04 scorer nok et enkelt trøstmål, mens Real Madrid scorer 2-3 mål, så spil på over 2,5 mål til odds 1,50 fra Unibet.
  • Kampens resultat er formentlig i den målrige kategori, så sandsynlige resultater er 0:3 til odds 12 og 1:3 til odds 11. Der er en masse andre kombinationer — kig forbi Unibet og find dit eget bud.
Odds info: Har I fulgt flere af vores fiduser de seneste par dage, har I vundet mange penge, så i stedet for bet365, så vælg en anden bookmaker til aftenens kamp. Bookmakerne er ikke så glade for os spillere, når vi vinder for tit. Jeg vælger selv Unibet til disse spil på denne side.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3