top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-03-2014 Spil fidus og odds til venskabs landskamp: England – Danmark, kampstart 5. marts klokken 21:00

Kampstart 5. marts klokken 21:00
Landskamp fodbold onsdag aften. Danmark skal på Wembley stadion i England spille venskabslandskamp mod England. Det er 4. gang siden 2003, at disse 2 nationer møder hinanden i dag og alle de foregående 3 kampe, var også venskabs landskampe. Danmark har den bedste statistik fra de kampe med 2 sejre og et enkelt nederlag. Udfra dagens odds at dømme fra bet365 og alle de andre bookmakere med dansk licens, så er England voldsomt store favoritter til at vinde denne kamp, selvom Danmark og England såvel spilmæssigt som resultat mæssig matcher hinanden særdeles godt. Bookmaker vurderer dette er en meget åben kamp og begge lande har gode chancer for at vinde.
Spil tips
  • Eftersom dette er en 50/50 kamp, så sats da på det høje odds på et 2-tal på 7,00 og dansk sejr. Et 1-tal og sejr til England giver blot odds 1,57 – men eftersom England har tabt sine seneste 2 landskampe mod henholdsvis Chile og Tyskland, så virker det odds en anelse lavt.
  • Hovedtippet til denne kamp er dog spil på over 2,5 mål til odds 2,05. Landskampe der udelukkende bliver afholdt for at ”træne” og  vurdere ”landsholdsspiller aspiranter” har for vane at kaste mange mål af sig, når England og Danmark mødes. 5 mål, 5 mål og 3 mål er resultaterne af de seneste 3 venskabs landskampe mellem England og Danmark.
Odds info: Alle odds er fra bet365, som har alle venskabslandskampene på programmet onsdag aften – se blot på billedet nedenfor.

29 venskabslandskampe i fodbold – med odds og kamptidspunkt

Alle odds på venskabslandskampene er fra bet365. Besøg selv bet365 her for at se de nyeste odds eller se udvalgte kampe direkte på computeren via bet365´s hjemmeside. Schweiz – Kroatien bliver fx vist gratis 20:30 til alle der har en computer og en konto hos bet365. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3