top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-03-2014 Spil fiduser til Champions League opgøret Barcelona-Manchester City , kampstart: 12. marts klokken 20:45

Kampstart: 12. marts klokken 20:45

Barcelona vandt det første opgør med 0:2 på Etihad stadium. I aftenens kamp er videre kvalifikation derfor vigtigere end en sejr. Manchester City derimod vil være tvunget til at gå efter de 3 point og minimum score 2 mål blot for at holde liv i drømmen om videre kvalifikation i Champions League. Hvilket scenarie er det mest sandsynlige i aftenens kamp?

Betting tips og spil fiduser til topkampen Barcelona – Manchester City:
  • Er der en klub, som kan bide skeer med Barcelona, så er det Manchester City. Odds på en udesejr og et 2-tal er på helt overdrevne 5,75 fra europas største bookmaker bet365 . Det er meget fristende spil objekt al den stund, at Manchester City har kniven for struben og skal vinde og de har holdet, der kan gøre det. Barcelona er heller ikke skarpe for tiden selv med en Messi på banen, hvilket senest blev illustreret ved at Barcelona sensationelt blev besejret af upåagtede Valladolid, der er et bundhold i den bedste spanske fodboldrække.  Et ”X ”giver odds 4,75 mens en Barcelona sejr blot giver 1,57. Det mest sandsynlige resultat er en point deling til odds 4,75, hvilket Barcelona kan acceptere, mens Manchester City vil have æren i behold.
  • Kampens resultat bliver 1-1 til odds 8,50, 2-2 til odds 13 eller 3-3 til odds 41.
Her er bedst at spille: Alle odds er fra bet365, som giver 1000 kroner i bonus til nye kunder. Få så den konto oprettet her og kom i gang med at odds´e.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3