top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-03-2014 Superliga spil fiduser: SønderjyskE – FCK, kampstart 14 marts 2014 klokken 18:30

Kampstart 14. marts 2014 klokken 18:30

Træner Lars Søndergaard er en presset mand i SønderjyskE. Isoleret i bunden af superligaen og starten på forårssæsonen har budt på 1 sejr over et andet bundhold og dernæst 2 nederlag.  Forklaringen på SønderjyskE´s pauvre point udbytte i denne superliga sæson skyldes enorme problemer både på den defensive men i den grad også den offensive bane halvdel.

Lige med undtagelse af miraklet og 4:0 sejren over Vestsjælland er SøndrjyskE den klub der er dårligst af alle klubber i superligaen til at score mål og uden mål vinder man ikke fodboldkampe.

FCK har indledt dette forår med en slingrekurs. Først smed klubben en snæver 1:0 føring væk i åbningskampen mod AGF og dernæst fulgte en kæmpelussing på 5:1 af superligaens førerhold FCM i en kamp som Olof Mellberg sent vil glemme efter sine scoringer i BEGGE ender.

Sidste runde i superligaen vandt FCK med en 0:1 mod OB, så FCK er formentlig ved at komme op i gear igen.

Spil fiduser og tips til SønderjyskE – FCK fredag den 14. marts 2014 på Haderslev Fodbold stadion
  • Oddset på et 2-tal og FCK sejr er i skrivende stund på odds 1,80. Det er faktisk et efter omstændighederne ekstremt godt odds. Se blot i grafikkerne nedenfor. Historisk set er FCK meget overlegne i forhold til SønderjyskE . 19 sejre til FCK, 2 sejre til SønderjyskE og 5 uafgjorte. Oveni denne historiske dominans skal lægges, at SønderjyskE er det i særklasse dårligste hold i superligaen pt. så fredagens 2-tal ligner en gave til alle kloge odds sættere.
  • Ovenstående er ikke det eneste, der er naturligt at spille på i dag. FCK er gode til at score mål. SønderjyskE lukker i snit flere mål ind i hver eneste kamp end nogen andre klubber i superligaen gør. Invester derfor i det mest sandsynlige, at der bliver scoret over 2,5 mål til odds 1,75.
  • Kombinerer man disse 2 relativt sikre odds, 1,75 X 1,80 = 3,15
  • Vil man have lidt ekstra spænding til kampen, er der gode odds på resultaterne 0:4 og 1:4 begge til odds 29.
Odds info: Få en gratis bookmaker konto på bet365 i dag her med 1000 kroner start bonus og spil på alle odds´ene ovenfor. Har du allerede en konto men er interesseret i en ny bonus fra en anden bookmaker, så er Ladbrokes et godt alternativ til disse odds. Ladbrokes giver et 500 kroner freebet her.

5 seneste fodboldkampe mellem SønderjyskE og FCK
FCK er nærmest garanteret point – hver gang modstanderen hedder SønderjyskE.

 
19 sejre til FCK – FCK dominans
Kigger man i statistikken har FCK favorit værdigheden – I DEN GRAD!


Stillingen i superligaen INDEN runde 22
Dagens kamp er et tophold mod et bundhold. Det skal nok blive en god kamp, idet begge klubber vil gå efter de 3 point. Et uafgjort resultat er for begge klubber 2 ”tabte” point, idet de begge har hårdt brug for alle 3 for at indfri deres målsætninger.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3