top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-03-2014 Superliga spil fiduser: SønderjyskE – FCK, kampstart 14 marts 2014 klokken 18:30

Kampstart 14. marts 2014 klokken 18:30

Træner Lars Søndergaard er en presset mand i SønderjyskE. Isoleret i bunden af superligaen og starten på forårssæsonen har budt på 1 sejr over et andet bundhold og dernæst 2 nederlag.  Forklaringen på SønderjyskE´s pauvre point udbytte i denne superliga sæson skyldes enorme problemer både på den defensive men i den grad også den offensive bane halvdel.

Lige med undtagelse af miraklet og 4:0 sejren over Vestsjælland er SøndrjyskE den klub der er dårligst af alle klubber i superligaen til at score mål og uden mål vinder man ikke fodboldkampe.

FCK har indledt dette forår med en slingrekurs. Først smed klubben en snæver 1:0 føring væk i åbningskampen mod AGF og dernæst fulgte en kæmpelussing på 5:1 af superligaens førerhold FCM i en kamp som Olof Mellberg sent vil glemme efter sine scoringer i BEGGE ender.

Sidste runde i superligaen vandt FCK med en 0:1 mod OB, så FCK er formentlig ved at komme op i gear igen.

Spil fiduser og tips til SønderjyskE – FCK fredag den 14. marts 2014 på Haderslev Fodbold stadion
  • Oddset på et 2-tal og FCK sejr er i skrivende stund på odds 1,80. Det er faktisk et efter omstændighederne ekstremt godt odds. Se blot i grafikkerne nedenfor. Historisk set er FCK meget overlegne i forhold til SønderjyskE . 19 sejre til FCK, 2 sejre til SønderjyskE og 5 uafgjorte. Oveni denne historiske dominans skal lægges, at SønderjyskE er det i særklasse dårligste hold i superligaen pt. så fredagens 2-tal ligner en gave til alle kloge odds sættere.
  • Ovenstående er ikke det eneste, der er naturligt at spille på i dag. FCK er gode til at score mål. SønderjyskE lukker i snit flere mål ind i hver eneste kamp end nogen andre klubber i superligaen gør. Invester derfor i det mest sandsynlige, at der bliver scoret over 2,5 mål til odds 1,75.
  • Kombinerer man disse 2 relativt sikre odds, 1,75 X 1,80 = 3,15
  • Vil man have lidt ekstra spænding til kampen, er der gode odds på resultaterne 0:4 og 1:4 begge til odds 29.
Odds info: Få en gratis bookmaker konto på bet365 i dag her med 1000 kroner start bonus og spil på alle odds´ene ovenfor. Har du allerede en konto men er interesseret i en ny bonus fra en anden bookmaker, så er Ladbrokes et godt alternativ til disse odds. Ladbrokes giver et 500 kroner freebet her.

5 seneste fodboldkampe mellem SønderjyskE og FCK
FCK er nærmest garanteret point – hver gang modstanderen hedder SønderjyskE.

 
19 sejre til FCK – FCK dominans
Kigger man i statistikken har FCK favorit værdigheden – I DEN GRAD!


Stillingen i superligaen INDEN runde 22
Dagens kamp er et tophold mod et bundhold. Det skal nok blive en god kamp, idet begge klubber vil gå efter de 3 point. Et uafgjort resultat er for begge klubber 2 ”tabte” point, idet de begge har hårdt brug for alle 3 for at indfri deres målsætninger.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3