top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-03-2014 Superliga fiduser og odds tips til FC Nordsjælland – FC Vestsjælland, kampstart: 15 marts 2014 klokken 17:00

Kampstart: 15 marts 2014 klokken 17:00 – sendes live på TV3 Sport 1

FCN skal i lørdagens superliga kamp forsøge at hente 3 point mod et af de på papiret svageste mandskaber i superligaen. Odds på 1-tal på blot 1,66 afspejler også en favorit værdighed, der får de fleste til at kaste pengene efter Hjulmands elegante fodbold spillere. Dog skal man have i mente, at sidst disse 2 klubber krydsede klinger endte opgøret med en lille overraskelse, idet FCV vandt 1:2 trods det at FCN allerede i løbet af kampens første tredjedel havde bragt sig foran. FC Vestsjælland er altså ikke uden chancer i denne kamp – langtfra!!!

Stillingen i superligaen for de 2 klubber er ikke godkendt for nogen af klubberne. Ganske vist er begge klubber placeret i midten, men ser man på hvordan pointene fordeler sig, så er FCN blot 4 point fra en 11-plads, mens FCV er 1 point. Uanset hvad bør begge klubber skele til klubberne i bunden af ligaen for begge klubber er i fare for at være en del af nedrykningskampen.

Spil tips og fiduser til FC Nordsjælland – FC Vestsjælland:
  • Ingen tvivl om at FC Vestsjælland kommer med et defensivt udgangspunkt og medmindre FCN finder en gylden formel til at få lukket op i FCV-forsvaret, så kan denne kamp meget vel blive meget målfattig. FC Vestsjælland indledte foråret i superligaen med at tabe 0:4 til bundproppen SønderjyskE og derefter har deres fokus været på en kompakt defensiv, hvilket resultaterne fra 0:0 kampen mod AaB og 1:1 mod Viborg også er et bevis på. Uhyre kedelig fodbold for os tilskuere, men ganske effektivt, hvis man som klub udelukkende vil gå efter de resultater, som man mener evnerne rækker til. FC Nordsjælland vil gerne have bolden og ”skabe noget” , men det vil blive yderst svært i dagens kamp. Et uafgjort resultat til odds 3,75 er det mest sandsynlige.
  • Begge klubber har ikke fået "mange mål i støvlerne" endnu og at det skulle ske i dag, er ikke det mest sandsynlige. Blot 1 mål har FCV scoret sammenlagt i de 3 første superliga kampe, mens FCN har formået at finde målet 4 gange. Sats på under 2,5 mål til odds 1,80.
  • De mest sandsynlige resultater er 1:1 til odds 7 eller 2:0 til odds 7,5. Skal der gambles er der superhøjt odds på målfest i Farum for 5:0 til odds 51. Husk på SønderjyskE har fornylig vundet 4:0 over FCV. Spiller man på kampens resultat, så er det fornuftigt at benytte bet365 fremfor en af de andre bookmakere, idet i tilfælde af 0:0, så får man sine begge retur.
Odds info:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3