top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-03-2013 Sensation af unge Kevin Magnussen. Tredjeplads i sit første løb i Formel 1 i Melbourne!!!

Det er intet mindre end en sensation, at danske Kevin Magnussen vandt en tredjeplads i Formel 1 Grandprix, Albert Park i Melbourne. Oddset på ham som vinder vil formentlig falde yderligere efter søndagens flotte kørsel og resultat. Kevin var blot knap 2 sekunder efter Daniel Ricciardo fra Red Bull, så andenpladsen var længe også inden for rækkevidde.

Simpelthen vanvittigt flot af Mini Mag og håber I er flere derude, som har satset lidt penge på Kevin for flere måneder siden, som Bookmaker anbefalede, jævnfør odds 26 på at Kevin Magnussen vinder Formel 1 i 2014 nederst i artiklen. Dengang var der INGEN, der for alvor troede på ham helt i topstriden.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3