top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Det vildeste og mest spektakulære fodbold mål nogensinde!!!

Messi er en lille troldmand og laver flotte mål. Målet du kan se i klippet nedenfor er dog uden for kategori. Det er simpelthen ”once in a lifetime” , at man kan score et mål på den måde. Manden bag det spektakulære mål hedder Motaz Salhani og han spiller til daglig i den jordanske Pro League for Al Wahdat. Motaz vil aldrig blive glemt efter dette drømmemål.

Ekstra bonus til videoen er den arabiske kommentator i lydsporet. Norske kommentatorer får skarp konkurrence her, når det kommer til indlevelse og engagement :-)
  • Hop frem til 0:31
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3