top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-03-2014 Odds fiduser og spil tips, Superliga, OB – Viborg, kampstart: 16. marts 2014 klokken 14:00

Kampstart: 16. marts 2014 klokken 14:00

OB har haft en noget uheldig start på foråret. Første kamp mod superligaens tophold FCM viste ellers gode takter, idet OB og Ari Skulason vandt 2:1 på hjemmebanen TRE-FOR. Troels Bech har efter den flotte start fået 2 hak i tuden med snævre nederlag til såvel Esbjerg og FCK. Derfor ligger OB også inden dagens kamp blot 3 point foran nummer 11, som er lig nedrykning.

Viborg er dagens modstander og de har i skrivende stund 11. pladsen og er naturligt nok sammen med SønderjyskE en af de største favoritter til at forlade superligaen i år. I dette forår er blot 1 point kommet ind på kontoen, så pilen peger nedad for det hårdt plagede jyske mandskab. Viborg er simpelthen alt for afhængige af Thomas Dalgaard i front – hvis ikke han præsterer og leverer mål, så ser det svært ud for dem. Modstanderne ved godt, at har de styr på Dalgaard, så er man allerede et skridt tættere på de 3 point.

Spil tips og odds fiduser
  • De seneste 5 møder mellem OB og Viborg er alle endt med OB sejre. OB er en af de klubber, der ved, hvordan man besejrer et Viborg hold. De seneste 5 møder mellem disse 2 klubber er endt 2:0, 4:2, 1:0, 2:0, 4:0. Meget sikkert 1-tal til odds 1,66.
  • Mange mål er det mest sandsynlige. Viborg er den klub sammen med AGF, der ”lukker” flest mål ind i superligaen. Ialt er der blevet scoret 40 mål på Viborg indtil nu. Spil på over 2,5 mål til odds 1,70 og profiter på, at OB med 5 sejre i træk mod Viborg snupper endnu en sejr med mange mål.
  • Thomas Dalgaard har scoret 14 mål ud af Viborgs 30 mål ialt i superligaen i år. Det er meget sandsynligt, at scorer Viborg et mål ”når som helst”, så er Dalgaard manden, der har sidste fod på. Et odds på 2,60 på Dalgaard, virker som et godt bud. Scorer Dalgaard det første mål i kampen er oddset helt oppe på 6,50 fra bet365.
Odds info:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3