top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-03-2014 Tips og spil forslag til TOPKAMPEN i Superligaen, AaB – FC Midtjylland, kampstart 16. marts 2014 klokken 17:00

Kampstart 16. marts 2014 klokken 17:00

FCM ligner mere og mere et seriøst bud på en samlet vinder af superligaen i år. Inden kampstart mod AaB i dag på Aalborg stadion ligger FC Midtjylland på en 1. plads med 42 point. AaB er den nærmeste forfølger på en andenplads med 37 point. FCK var inden mødet mod FCM den 2. marts udråbt til at være favorit til at vinde superligaen, men 1:5 nederlaget i Parken mod netop FCM vendte op og ned på den favorit værdighed. Morten Duncan Rasmussen og alle de andre midtjyder sprudler simpelthen, når spillet kører for dem og alle klubber vil få problemer med dem her i foråret.

AaB er nummer 2 i superligaen og har årets suverænt stærkeste hjemmebane. Spørgsmålet er om de gæve boldsikre nordjyder kan stille noget op mod FCM, som ikke blot kommer efter et enkelt point. FCM vil fremad og hvis ikke AaB får styr på defensiven, så vil Duncan og de andre med garanti score mål.

Spil tips og frække odds til dagens topkamp mellem nummer 1 og 2 i superligaen
  • Begge klubber møder til kamp i dag med en optimisme og tro på egne evner. Ingen tvivl om at det er AaB, der er favoritter i dagens kamp, idet de er ubesejret på hjemmebane i denne sæson. Sejrene mod AGF den 26 februar og den 8 marts med cifrene 4:1 og 5:2 vidner om et AaB hold, der kan lave mål – MANGE MÅL. Omvendt er FCM også en klub, der i de seneste kampe har vist, at de kan lave mange mål – ikke mindst 5:1 sejren i Parken mod FCK den 2. marts. Det mest oplagte spil objekt i denne kamp er derfor at satse på mange mål. Spil på over 2,5 mål til odds 1,875 . Meget sandsynligt. PRIMÆRT TIP.
  • De sidste 4 af 5 møder mellem AaB og FCM har alle resulteret i sammenlagt 3, 4 eller 5 mål. Usædvanligt målrige kampe. Kampens resultat er derfor også i den målrige kategori. Vi udelukker,  at AaB taber på hjemmebane, det er deres hjemmebane simpelthen for stærk til. Tilbage er der uafgjorte og sejr til AaB som oplagte ciffer tips. 2-2 til odds 13, 2:1 til odds 9, 3:1 til odds 17, 3:2 til odds 26 og endelig 3:3 til odds 41. Alle er sandsynlige bud.
  • Bookmaker vurderer kampen ender med enten AaB sejr og 1-tal til odds 2,30 eller ”X” til odds 3,40.
  • Første målscorer bliver Kasper Kusk til odds 8,50 eller Morten Duncan Rasmussen til odds 6,50. Begge spillere ligger i top 3 i Danmark over de mest målrige angribere.
Odds info:
Stillingen i superligaen INDEN AaB og FCM kampen
Såvel AaB som FCM scorer i gennemsnit knap 2 mål pr. kamp med henholdsvis 1,85 mål og 1,90 mål.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3