top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-03-2014 Superliga tips og odds fif, Randers – AGF, kampstart 17. marts klokken 19:00

Kampstart 17 marts klokken 19:00
  • Sendes direkte på TV3 Sport 1 klokken 19:00
AGF skuffer fælt her i foråret. De spiller en omgang idé-forladt fodbold og i øjeblikket er de en af de mest oplagte nedryknings kandidater. AGF har ganske vist vundet en enkelt kamp mod bundproppen SønderjyskE den 1. marts, men de 3 point blev først indløst, da kampen var gået i overtid. Heldig sejr mod de ligeså hårdt kæmpende sønderjyder og pilen peger i øjeblikket i retningen af, at AGF og SønderjyskE må tage hinanden i hånden og forlade superligaen, når sidste spillerunde er afviklet.

En uafgjort, en tabt og en vundet fodboldkamp er AGF´s udbytte af sine anstrengelser på fodbold banen. Dertil skal lægges et 1:4 nederlag på hjemmebanen i Pokal kampen til AaB.

Randers ser bedre ud i aktion på banen modsat AGF, blot er point høsten udeblevet og det skal der rettes op på i mandagens superliga kamp, hvis man vil være med i toppen af superligaen og det vil Randers gerne og med en Ronnie Schwartz på banen (er meldt klar), så burde der være gode muligheder i dagens kamp.

Spil tips og fiduser til Randers - AGF:
  • AGF har fået 2 kæmpe nederlag mod AaB i de seneste par uger på henholdsvis 1:4 og 2:5. Randers har på den anden side endnu ikke vundet en kamp endnu her i foråret, men har modsat AGF blot lukket 2 mål ind i alt i sine 3 kampe. Randers har hjemmebane, Randers spiller klart bedre fodbold i øjeblikket, Randers har Ronnie Schwartz klar = mål, ergo 1-tallet virker som det mest sandsynlige resultat i dagens kamp til odds 2,10. Et historisk faktum er desuden, at Randers har en super flot statistik mod AGF. De seneste 5 opgør mellem disse 2 klubber er endt med 3 sejre til Randers og 2 uafgjorte. Randers vil med en sejr rykke op på en samlet 6. plads i superligaen! PRIMÆRT TIP.
  • Første målscorer bliver formentlig Ronnie Schwartz fra Randers til odds 5,50.
  • Kampens resultat har et superhøjt odds på 3:2 til odds 29.
  • Mange mål mod en svag, svag AGF defensiv belønnes med odds 2,05 på over 2,5 mål.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3