top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-03-2014 Superliga tips og odds fif, Randers – AGF, kampstart 17. marts klokken 19:00

Kampstart 17 marts klokken 19:00
  • Sendes direkte på TV3 Sport 1 klokken 19:00
AGF skuffer fælt her i foråret. De spiller en omgang idé-forladt fodbold og i øjeblikket er de en af de mest oplagte nedryknings kandidater. AGF har ganske vist vundet en enkelt kamp mod bundproppen SønderjyskE den 1. marts, men de 3 point blev først indløst, da kampen var gået i overtid. Heldig sejr mod de ligeså hårdt kæmpende sønderjyder og pilen peger i øjeblikket i retningen af, at AGF og SønderjyskE må tage hinanden i hånden og forlade superligaen, når sidste spillerunde er afviklet.

En uafgjort, en tabt og en vundet fodboldkamp er AGF´s udbytte af sine anstrengelser på fodbold banen. Dertil skal lægges et 1:4 nederlag på hjemmebanen i Pokal kampen til AaB.

Randers ser bedre ud i aktion på banen modsat AGF, blot er point høsten udeblevet og det skal der rettes op på i mandagens superliga kamp, hvis man vil være med i toppen af superligaen og det vil Randers gerne og med en Ronnie Schwartz på banen (er meldt klar), så burde der være gode muligheder i dagens kamp.

Spil tips og fiduser til Randers - AGF:
  • AGF har fået 2 kæmpe nederlag mod AaB i de seneste par uger på henholdsvis 1:4 og 2:5. Randers har på den anden side endnu ikke vundet en kamp endnu her i foråret, men har modsat AGF blot lukket 2 mål ind i alt i sine 3 kampe. Randers har hjemmebane, Randers spiller klart bedre fodbold i øjeblikket, Randers har Ronnie Schwartz klar = mål, ergo 1-tallet virker som det mest sandsynlige resultat i dagens kamp til odds 2,10. Et historisk faktum er desuden, at Randers har en super flot statistik mod AGF. De seneste 5 opgør mellem disse 2 klubber er endt med 3 sejre til Randers og 2 uafgjorte. Randers vil med en sejr rykke op på en samlet 6. plads i superligaen! PRIMÆRT TIP.
  • Første målscorer bliver formentlig Ronnie Schwartz fra Randers til odds 5,50.
  • Kampens resultat har et superhøjt odds på 3:2 til odds 29.
  • Mange mål mod en svag, svag AGF defensiv belønnes med odds 2,05 på over 2,5 mål.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3