top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-03-2014 Kevin Magnussen interview. Sådan er han! VIDEO

Kevin Magnussen aka Mini – Mag og snart Big – Mag spår Bookmaker, er på vej til at blive den nye sportskonge nummer 1 i Danmark efter sin imponerende 2. plads i Melbourne i Formel 1. Mere end 1 milliard mennesker kunne følge Formel 1 løbet i går i Melbourne!!!

Igår skrev Bookmaker, at han blev nummer 3 i løbet, men i mellemtiden er Daniel Ricciardo, som ellers var nummer 2, blevet diskvalificeret på grund af brud på reglerne, så Kevin fik en andenplads i sin debut i Formel 1. Det er bestået. Kevins team kammerat Jenson Button blev nummer 3 i løbet, så McLaren har i første løb demonstreret, at de har en klasse bil samt enormt dygtige folk i Kevin, Jenson og hele Formel 1 teamet!

Bookmaker har fundet et lille sødt interview blot et par måneder gammelt, hvor en endnu uspoleret og enormt sympatisk Kevin Magnussen fortæller om sin kommende fremtid i Formel 1, samt hvad hans ambition i sporten er. Dernæst følger Kevins egen top 5 over de største profiler i motorsporten.

Kevin Magnussen interview
Om et par år vil vi alle tænke tilbage på, hvordan Kevin var dengang, han var helt ung og ydmyg.
 

Kevin´s top 5 over de bedste Formel 1 kørere i verden
Ayrton Senna og Schumacher er naturligvis begge med.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3