top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-03-2014 Kevin Magnussen interview. Sådan er han! VIDEO

Kevin Magnussen aka Mini – Mag og snart Big – Mag spår Bookmaker, er på vej til at blive den nye sportskonge nummer 1 i Danmark efter sin imponerende 2. plads i Melbourne i Formel 1. Mere end 1 milliard mennesker kunne følge Formel 1 løbet i går i Melbourne!!!

Igår skrev Bookmaker, at han blev nummer 3 i løbet, men i mellemtiden er Daniel Ricciardo, som ellers var nummer 2, blevet diskvalificeret på grund af brud på reglerne, så Kevin fik en andenplads i sin debut i Formel 1. Det er bestået. Kevins team kammerat Jenson Button blev nummer 3 i løbet, så McLaren har i første løb demonstreret, at de har en klasse bil samt enormt dygtige folk i Kevin, Jenson og hele Formel 1 teamet!

Bookmaker har fundet et lille sødt interview blot et par måneder gammelt, hvor en endnu uspoleret og enormt sympatisk Kevin Magnussen fortæller om sin kommende fremtid i Formel 1, samt hvad hans ambition i sporten er. Dernæst følger Kevins egen top 5 over de største profiler i motorsporten.

Kevin Magnussen interview
Om et par år vil vi alle tænke tilbage på, hvordan Kevin var dengang, han var helt ung og ydmyg.
 

Kevin´s top 5 over de bedste Formel 1 kørere i verden
Ayrton Senna og Schumacher er naturligvis begge med.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3