top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-03-2014 Champions League fiduser til returkampen, Chelsea – Galatasaray, kampstart 18. marts 2014 klokken 20:45

Kampstart 18. marts 2014 klokken 20:45
  • Se kampen direkte tirsdag aften på TV3+
Chelsea ligger i øjeblikket på en førsteplads i Premier League, så man kan konstatere, at Jose Mourinho i øjeblikket faktisk indfrier klubbens målsætning om at være med helt i toppen. I weekenden var der dog en enkelt svipser på udebane på Vila Park mod Aston Villa, så det kunne godt indikere, at klubben ikke har været fokuseret nok i den kamp, idet de ubevidst allerede var mere tændte på dagens meget vigtige Champions League opgør.

I aften skal returkampen mellem Chelsea og Galatasaray spilles på Chelsea´s Stamford Bridge stadion og englænderne er allerede på forhånd udråbt til mega favoritter. Spørgsmålet er blot om de kan honorere favorit værdigheden samt om de nu også er så meget bedre end Galatasaray?

Det første møde mellem disse 2 klubber endte med 1:1 i en kamp, hvor begge klubber var meget jævnbyrdige. Der var nok chancer og skud på mål i begge ender til at kampen sagtens kunne være endt med et mål eller 2 mere i begge ender. Det skete ikke – så intet er endnu afgjort i denne kamp.

Galatasaray er også i år med i toppen af tyrkisk fodbold og har stadigvæk 1. pladsen inden for rækkevidde med 10 spillerunder tilbage. Blot 5 point skiller Fenerbahce og Galatasaray i toppen af ligaen.

Spil tips til Chelsea – Galatasaray returopgør i Champions League:
  • Champions League har indtil i dag været en af de mest forudsigelige fodbold turneringer. Har der været en stor favorit, så har de faktisk nsæten hver gang indfriet forventningerne og derfor er alle topklubberne i Europa også stadigvæk med i turneringen. Bookmaker mener dog ikke, at Chelsea kan regnes for at være i samme liga som eksempelvis Barcelona, Real Madrid og Bayern München og der kan faktisk godt lure en overraskelse i dagens kamp. Odds på et 2-tal og Galatasaray sejr er på vanvittige 9,00 . Mest sandsynligt er dog en uafgjort og der er ovenikøbet en tendens at spore for Galatasaray, idet 5 af de seneste 7 kampe de har spillet er endt med et uafgjort resultat! Et uafgjort resultat giver yderst favorable 5,0.
  • Hovedtippet til dagens kamp er at satse på en målfattig kamp. Chelsea kan med en 0-0 mod Galatasaray gå videre i Champions League via reglen om udebane mål (Info: Første møde mellem disse 2 klubber endte 1-1), så det er faktisk Galatasaray, der skal frem på banen og prøve at skabe noget. Oddset på under 2,5 mål giver 2,0 – hvilket er super godt. PRIMÆRT TIP.
  • Kampens første målscorer skal forsøges på hjemvendte Didier Drogba til meget høje odds 12,0. (Husk på at Drogba spillede for Chelsea i 7-8 år inden han skiftede til Galatasaray.)
  • Mest sandsynligt er dog at spille på ”ingen målscorer” til odds 13 fra bet365! I 3 af de seneste 7 kampe har Galatasaray holdt målet rent og Chelsea vil være ovenud tilfredse med en 0-0 uafgjort i dagens kamp.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

Grafik der viser klubbernes første kamp
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3