top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-03-2013 Champions League odds og spil fiduser: Manchester United – Olympiakos, kampstart 19. Marts 2014 klokken 20:45

Kampstart 19. marts 2014 klokken 20:45
  • Se fodbold kampen onsdag aften direkte på TV3+
Onsdag aften skal de sidste Champions League kampe spilles. I den første kamp er det Manchester United, der på hjemmebane skal forsøge at vinde med minimum 2:0 over Olympiakos, idet første møde mellem disse 2 klubber endte med en 2:0 sejr til Olympiakos.

Manchester United har det svært i øjeblikket og træneren for Manchester, David Moyes , sidder formentlig i et glohedt træner sæde. I øjeblikket er det faktisk kun succes i Champions league, der kan redde sæsonen. I øjeblikket ligger klubben på en 7-ende plads i Premier League og weekendes nederlag  på hjemmebanen OLD Trafford til Liverpool på 0:3 var for at bruge et udtryk fra bokse sportens verden tæt på en knock out.

Træneren hedder stadigvæk David Moyes i dag, men bliver Manchester sendt ud af Champions League i aften mod Olympiakos, så vurderer vi, at Moyes får ”sparket” og kan fra i morgen skrive ex-træner i Manchester United.

Olympiakos derimod gør det fremragende i den græske liga og ligger mutters alene isoleret i toppen af 1. division med 77 point. Nummer 2 i ligaen har blot 59 point, så med blot 5 runder tilbage er det græske mesterskab allerede igen vundet af Olympiakos.

Spil tips til Champions League returkampen mellem Manchester United - Olympiakos
  • Under normale omstændigheder ville Manchester United på Old Trafford være meget store favoritter til at vinde på hjemmebane mod en græsk klub. Odds på et 1-tal er på blot 1,53 , hvilket også indikerer at bookmakerne mener stor favorit værdighed. Selvom oddset på et 2-tal på Olympiakos er lokkende på odds 7, er det nærmest utænkeligt, at Olympiakos skulle være i stand til at vinde over Manchester United endnu engang. Mest sandsynligt er et ”X” til odds 4,33  – men det er ikke vores hovedtip til denne kamp.
  • Hovedtippet er mange mål. Manchester United er pisket til at score 2 mål helst flere, mens Olympiakos på den anden side unægtelig vil få en masse kontra chancer på Old Trafford. Oddset på over 2,5 mål giver 1,80,  hvilket er PRIMÆRT tip til denne kamp.
  • Sandsynlige ciffer tips til denne kamp giver alle høje odds: 3:0 giver odds 10, 3:1 giver odds 13, 3:2 giver odds 29,  4:1 giver odds 23, 2:2 giver odds 19 og 3:3 odds 67. Resultatet 5:3 giver odds 251 fra bet365!!!
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3