top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-03-2014 Champions League fodbold fiduser: Dortmund – Zenit St. Petersborg, kampstart 19. marts klokken 20:45

Kampstart 19. marts 2014 klokken 20:45
  • Se kampen direkte på TV3 Sport 1
  • bet365 viser direkte sport på din computer. Det er en gratis service,  der årligt viser mere end 30.000 begivenheder indenfor alle sports discipliner. Aftenens Champions League kampe bliver også kommenteret live. Få adgang til alt dette helt gratis blot med et gratis medlemskab her.
  • Læs odds fiduser til den anden Champions League kamp i aften mellem Manchester - Olympiakos her.
Dortmund bevidste allerede i det første møde på Petrovsky stadion i Sankt Petersborg, at den tyske storklub råder over et væsentligt bedre hold end russiske Zenit St. Petersborg. Dortmund ligger i øjeblikket på en andenplads i den tyske Bundesliga og ligger lige et niveau under Bayern München – men det gør alle klubber i Europa i øjeblikket lige med undtagelse af et par spanske topklubber. 

Dortmund er også efter det første møde med en 2:4 sejr på udebane i realiteten allerede videre til næste runde i Champions League. Dagens kamp har lidt mere karakter af ”opvisningskamp”, idet ingen forventer at Zenit har en kinamands chance for at score mindst 4 mål på Dortmunds hjemmebane – hvilket er et krav, hvis den russiske klub vil kvalificere sig videre til næste runde.

Spil tips og odds forslag med fokus på de mest sandsynlige resultater i fodbold kampen mellem Dortmund og Zenit:
  • Eftersom det er det samlede resultat af de 2 kampe, der er udslagsgivende for, hvem der går videre til næste runde, antager vi, at Zenit møder til kamp med alt hvad de har. Det vil altså være en offensiv russisk klub på tysk jord i aften. Det kan kun blive målrigt, uanset hvordan man vender og drejer det. Dortmund vil formentlig også gerne lege med og give sit hjemmepublikum en god fodbold oplevelse. Spil på over 2,5 mål giver odds 1,44. Primært tip.
  • Ciffertips til denne kamp skal ligeledes findes i resultaterne med mange mål. Gode og sandsynlige bud er, 3:0 til odds 9,5, 3:1 til odds 10, 3:2 til odds 21 samt 2:2 til odds 17 og 3:3 til odds 41.
  • Dortmund er favorit til at vinde og det vurderer Bookmaker også kommer til at ske igen. Odds på et 1-tal er på 1,36.
  • I første møde mellem disse 2 klubber scorerede Robert Lewandowski 2 mål, mens Reus og Henrikh begge scorede  en enkelt. Alle er meget sandsynlige målscorere igen i aftenens kamp. Lewandowski giver odds 4,33 som første målscorer – mens Reus giver 5,0 . Yderst talentfulde Henrikh Mkhitaryan er også ofte på pletten til odds 6. Lewandowski er dog vores primære bud – men tjek selv de øvrige muligheder på eksempelvis bet365, hvor alle disse odds stammer fra. 
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3