top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-03-2014 Europa League spil tips med odds fiduser: Benfica – Tottenham Kampstart: 20. marts 2014 klokken 19:00

Tottenham har haft det hårdt de seneste par uger. Det er blevet til 3. nederlag i træk til klubberne, Chelsea, Benfica og Arsenal. Såvel Chelsea som Arsenal er placeret foran Tottenham i toppen af den engelske Premier League.

Benfica som er dagens modstander i retur kampen i Europa League er et portugisisk stjerne hold, som topper den hjemlige liga suverænt med 7 points forspring til nærmeste forfølger. Benfica har også en fremragende hjemmebane statistik og har i årets turnering hentet 9 sejre og 2 uafgjort i 11 kampe og nul nederlag!

På hjemmebanen ”Estadio de Luz” er Benfica nærmest urørlige. Tottenham kan meget vel få en ordentlig omgang klø i aften. Det kan man da ligeså godt udnytte.

Spil tips med odds forslag og fif til hvor der er gode gevinst chancer:
  • Tottenham tabte det første møde på sin egen hjemmebane med 1:3. Derfor er kravet til Tottenham for videre avancement i Europa League minimum 3 scoringer i dagens kamp. Spørgsmålet er, om det er sandsynligt mod en klub, der på hjemmebane blot har lukket 5 mål ind i 11 kampe? Til det er svaret nej. Derimod er dette en fodbold kamp, hvor man kan forvente en masse målchancer i begge ender og deraf også stor sandsynlighed for mange mål. Det mest oplagte spil er derfor spil på over 2,5 mål til odds 1,72. PRIMÆRT TIP.
  • Eftersom Tottenham møder op med en forventelig offensiv attitude, så vil Benfica helt sikkert også få deres muligheder. Benfica har vundet de seneste 7 kampe de har spillet i træk og det er tæt på sikkert, at de vil gå efter sejren igen i dag. Meget sandsynligt 1-tal til odds 1,57, som hvis man spiller sammen med odds forslaget ovenfor kan få et effektivt odds på 1,57 X 1,72 = 2,7
  • Første målscorer har et fint odds på frisparks eksperten danske Christian Eriksen. Scorer han det første mål giver det odds 17. Scorer han når som helst fåes odds 6.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

Europa League odds fra bet365
Der er utroligt mange gode Europa League kampe i aften. Bookmaker har blot udvalgt de spil, hvor vi vurderer, der er meget stor sandsynlighed for at odds´ene ”går hjem”.
  • Første møde mellem Fiorentina og Juventus endte med 1:1, så intet er afgjort i den kamp. Klubberne har mødt hinanden allerede 2 gange i 2014 og begge kampe var relativt målfattige. Juventus er ret suveræne i den italienske liga, men de SKAL score mindst en gang for at gå videre til næste runde i Europa League. Hvad tror du?
  • Valencia mod Ludogorets ser også ret interessant ud. Ludogorets har vist usædvanligt gode takter hidtil i Europa League, men deres chancer for at kvalificere sig videre til næste runde er måske udspillet efter nederlaget til Valencia i første kamp. En ting er dog sikkert – Ludogorets lægger sig ikke ned uden kamp og skulle de få point med hjem fra Valencia, bliver vi ikke overrasket. Odds på såvel X som 2-tal er faktisk lokkende.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3