top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-03-2014 Europa League spil tips med odds fiduser: Benfica – Tottenham Kampstart: 20. marts 2014 klokken 19:00

Tottenham har haft det hårdt de seneste par uger. Det er blevet til 3. nederlag i træk til klubberne, Chelsea, Benfica og Arsenal. Såvel Chelsea som Arsenal er placeret foran Tottenham i toppen af den engelske Premier League.

Benfica som er dagens modstander i retur kampen i Europa League er et portugisisk stjerne hold, som topper den hjemlige liga suverænt med 7 points forspring til nærmeste forfølger. Benfica har også en fremragende hjemmebane statistik og har i årets turnering hentet 9 sejre og 2 uafgjort i 11 kampe og nul nederlag!

På hjemmebanen ”Estadio de Luz” er Benfica nærmest urørlige. Tottenham kan meget vel få en ordentlig omgang klø i aften. Det kan man da ligeså godt udnytte.

Spil tips med odds forslag og fif til hvor der er gode gevinst chancer:
  • Tottenham tabte det første møde på sin egen hjemmebane med 1:3. Derfor er kravet til Tottenham for videre avancement i Europa League minimum 3 scoringer i dagens kamp. Spørgsmålet er, om det er sandsynligt mod en klub, der på hjemmebane blot har lukket 5 mål ind i 11 kampe? Til det er svaret nej. Derimod er dette en fodbold kamp, hvor man kan forvente en masse målchancer i begge ender og deraf også stor sandsynlighed for mange mål. Det mest oplagte spil er derfor spil på over 2,5 mål til odds 1,72. PRIMÆRT TIP.
  • Eftersom Tottenham møder op med en forventelig offensiv attitude, så vil Benfica helt sikkert også få deres muligheder. Benfica har vundet de seneste 7 kampe de har spillet i træk og det er tæt på sikkert, at de vil gå efter sejren igen i dag. Meget sandsynligt 1-tal til odds 1,57, som hvis man spiller sammen med odds forslaget ovenfor kan få et effektivt odds på 1,57 X 1,72 = 2,7
  • Første målscorer har et fint odds på frisparks eksperten danske Christian Eriksen. Scorer han det første mål giver det odds 17. Scorer han når som helst fåes odds 6.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

Europa League odds fra bet365
Der er utroligt mange gode Europa League kampe i aften. Bookmaker har blot udvalgt de spil, hvor vi vurderer, der er meget stor sandsynlighed for at odds´ene ”går hjem”.
  • Første møde mellem Fiorentina og Juventus endte med 1:1, så intet er afgjort i den kamp. Klubberne har mødt hinanden allerede 2 gange i 2014 og begge kampe var relativt målfattige. Juventus er ret suveræne i den italienske liga, men de SKAL score mindst en gang for at gå videre til næste runde i Europa League. Hvad tror du?
  • Valencia mod Ludogorets ser også ret interessant ud. Ludogorets har vist usædvanligt gode takter hidtil i Europa League, men deres chancer for at kvalificere sig videre til næste runde er måske udspillet efter nederlaget til Valencia i første kamp. En ting er dog sikkert – Ludogorets lægger sig ikke ned uden kamp og skulle de få point med hjem fra Valencia, bliver vi ikke overrasket. Odds på såvel X som 2-tal er faktisk lokkende.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3