top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-03-2014 Spil og oddset forslag til superliga BUNDBRAGET FC Vestsjælland – Viborg, kampstart: fredag 21. marts klokken 18:30

  • Kampstart: Fredag 21. marts klokken 18:30
  • TV INFO: Kampen sendes direkte på TV3 Sport 1
  • Alle odds på denne side tager udgangspunkt i odds fra bet365 – Europas største bookmaker. Få selv en konto her og spil selv med der, hvor det sner!
FC Vestsjælland har spillet 3 kampe uden nederlag og er efter en tumultagtig slutning på superligaen før jul så småt ved at finde fodfæste igen i midten af superligaen. I øjeblikket ligger FCV på en  9-ende plads blot 3 point over nedrykningsstregen. FC Vestsjællands succes kriterie i dette års superliga er overlevelse og spiller klubben efter sommer ferien stadigvæk i den bedste danske fodboldrække, så er alle på de kanter ganske godt tilfredse. Kampen i dag er dog en af de kampe, hvor det må forventes, at FC Vestsjælland vil gå efter de 3 point, idet Viborg er et af de hold, som er med i bundstriden.

Viborg er den superliga klub, der har fået den dårligste start af alle superliga klubber i år. Oddset på dem som nedryknings kandidat er faldet og med mindre spillerne på holdet snart får vendt skuden og henter 3 point, så ligner det et farvel til Aurelius Skarbalius og Viborg.

Spil tips og fiduser til fredagens superliga kamp mellem FC Vestsjælland og Viborg
  • Statistik er en herlig størrelse. Kigger man på klubbernes 5 seneste indbyrdes opgør, så er der en tendens. Viborg har vundet 4 gange og fået en uafgjort mod FC Vestsjælland siden 3 august 2012. FC Vestsjælland har altså enormt store problemer med Viborg og idet oddset på udesejr og 2-tal er på  3,60, så virker det som meget spilbart og ganske sandsynligt.
  • Kampen ender med garanti ikke uden mål. Begge klubber ved, at de bør kunne matche modstanderen, så der vil blive satset offensivt fra begge klubber og Bookmaker vurderer, at spil på over 2,5 mål til odds 2,0 er det mest sandsynlige.
  • Kampens første målscorer er naturligvis Thomas Dalgaard. Han scorer knap halvdelen af alle Viborg´s mål, så Danmarks svar på Ronaldo. Oddset på bet365 på ham er på 5. Et næsten sikkert odds i en kamp som denne er spil på Dalgaard til at score når som helst. Odds på det er på bet365 på 2,25 og er meget sandsynligt. PRIMÆRT TIP.
  • 25 oktober 2013 vandt Viborg 4:1 over FC Vestsjælland. I dagens kamp er der et odds på 67 for resultatet 1:4. Viborg gjorde det for blot 5 måneder siden – kan de gøre det igen?
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

Stillingen i superligaen INDEN runde 23
Det bliver spændende på mandag og se om FCM og AaB er stukket af fra resten af feltet. Bundstriden i superligaen vil dog være der stadigvæk, idet alle klubber fra nummer 5-12 reelt ikke kan vide sig sikre endnu! Superligaen er super spændende i år.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3