top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Ayrton Senna og Formel 1 – Mesteren har fødselsdag i dag – Se video kavalkade med verdens bedste i Formel 1

Ayrton Senna er af mange Formel 1 entusiaster anerkendt  som en af de dygtigste og mest talentfulde motorsports kørere i verden nogensinde. Ayrton Senna døde på tragisk vis, mens han var i gang med det han elskede og var så ufatteligt dygtig til. Ayrton Senna døde 1. maj 1994, mens han var i gang med at gennemføre og vinde løbet San Marino Grand Prix.
  • Ayrton Senna blev født i dag for 54 år siden, så i anledning af hans fødselsdag i dag den 21. marts, vil der nedenfor være en samling af videoer, som Bookmaker synes alle bør se.
Kevin Magnussen er dansker og fortsætter han de gode takter, er Ayrton Senna en mand, som eksperter og menigmand vil sammenligne Mini Mag med. Jeg selv var teenager dengang, Senna regerede og for undertegnede vil Ayrton Senna ALTID være den største indenfor motorsporten. Ikke mindst bilerne dengang var nogle ufattelige fartmonstre og sikkerheden på den tid var intet at sammenligne med i dag.

Heldigvis er der med sikkerheden i Formel 1 sket utrolige og vigtige forbedringer, så kørernes sikkerhed i dag er markant forbedret.

Siden Ayrton Senna døde under afviklingen af løbet San Marino Grand Prix, er der ikke sket flere ulykker med dødelig udgang. Senna´s arbejde indenfor sporten samt hans tragiske skæbne er en af grundene til at kørernes sikkerhed i dag er klart forbedret.

Ayrton Senna tillykke med fødselsdagen og os der elsker Formel 1 vil aldrig glemme dig.

Ayrton Senna - Verdens bedste Formel 1 kører
Ayrton Senna´s liv - del 1
Ayrton Senna´s liv - del 2
Ayrton Senna - Hvilket ikon
Ayrton Senna - Her sluttede det
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3