top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-03-2014 Spil forslag til Premier League kampen Chelsea – Arsenal, kampstart 22 marts 2014 klokken 13:45

  • Kampstart 22 marts 2014 klokken 13:45
  • Kampen sendes live på TV3+ klokken 13:45
Chelsea får i dagens Premier League kamp besøg af Arsenal. Det er 2 meget jævnbyrdige topklubber på henholdsvis 1. og 3. pladsen i Premier League og kampen er meget åben. Sidste gang klubberne mødtes endte opgøret målløst.

Bookmakerne har gjort Chelsea til relativt store favoritter og det er Bookmaker uforstående over. Skulle Arsenal gå hen at vinde denne kamp, så er det ikke noget nogen vil huske om få uger, idet kampen er tæt på 50/50.

Spil tips og odds forslag
  • Chelsea har en stærk hjemmebane og har i dette års Premier League følgende statistik på hjemmebane. 13 vundne kampe og 2 uafgjorte og nul nederlag. Vi har mest fidus til at klubberne deler i porten, som de gjorde sidste gang og et X til odds 3,6 er faktisk et ret godt resultat for begge topklubber. Sekundært kan man spille på 2-tallet til 4,75, som der er enorm værdi i, men vi vælger selv kun X.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3