top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-03-2014 Spil forslag og fodbold tips med odds til El Clásico, Real Madrid – Barcelona, kampstart 23. marts 2014, klokken 21:00

  • Kampstart 23. marts 2014, klokken 21:00
  • Se kampen gratis. Læs her hvor: Se El Clásico i aften direkte på bet365 med Ronaldo, Messi og alle de andre verdensstjerner. Alle registrerede kunder kan se kampen helt gratis på computeren. Få selv en konto her og se søndagens vigtigste fodbold kamp.
Kan FC Barcelona på udebane skabe overraskelsen og slå Real Madrid i egen hule på Santiago Bernabeu og dermed genskabe spændingen i toppen af spansk fodbold? Se spil fidus til hvad der kommer til at ske nedenfor.

El Clásico er det traditionsrige opgør mellem Real Madrid og Barcelona. I aften klokken 21:00 bliver storkampen fløjtet i gang på Real Madrid´s hjemmebane Santiago Bernabeu og ifølge Barcelona´s træner Tata Martino, er det formentlig sidste chance, hvis Barcelona stadigvæk vil være med i spillet om at vinde ligaen. Real Madrid ligger inden dagens kamp nummer 1 med 70 point, mens Barcelona med 66 point indtager tredjepladsen. Atletico Madrid på 2. pladsen med 67 point er også stadigvæk med i kampen om det spanske mesterskab i fodbold.

Tata har til Barcelona´s officielle hjemmeside udtalt, at hente 1 point i de resterende kampe efter kampen i dag er noget helt andet, end at hente 7 point. Kampen i dag er en slags ”6 points kamp” – idet ”gabet” mellem Real Madrid og FC Barcelona vil være 7 point i tilfælde af Madrid sejr og blot 1 point i tilfælde af Barcelona sejr.

Real Madrid råder over kapaciteter som Gareth Bale og Cristiano Ronaldo og ifølge Tata, så bliver nøglen til sejr for Barcelona, at holde på bolden og undgå at miste bolden, så Real Madrid får mulighed for deres farlige kontra angreb og mand mod mand situationer med netop Ronaldo og Bale.

Spil tips og mest oplagte odds til dagens El Clásico
  • Dagens kamp kan meget vel være den vigtigste kamp i år for Barcelona. I tilfælde af et nederlag vil der være 7 point mellem Real Madrid på førstepladsen og Barcelona. Bookmaker vurderer, at Barcelona vil satse hele butikken på en sejr og oddset på et 2-tal og Messi succes er på 3,00. Sjældent man får så godt et odds på sejr til Barcelona. Motivations faktoren blandt spillerne på Barcelona holdet må være enorm stor, idet det for dem er en alt eller intet kamp. Vinder de ikke i dag er mesterskabs drømmene i år formentlig ovre.
  • Hovedtippet til dagens kamp er mange mål. Real Madrid har i år sammenlagt scoret 77 mål i 28 kampe, dvs i gennemsnit 2,75 mål pr. kamp. FC Barcelona har scoret 81 mål i 28 kampe, dvs. 2,89 mål i gennemsnit pr. kamp. Antallet af mål i de seneste 5 kampe mellem disse 2 klubber har i 4 ud af 5 opgør affødt mindst 3 mål eller flere. Derfor er det mest oplagte spil forslag til El Clásico i dag at spille på over 2,5 mål til odds 1,53 fra bet365. Primært tip
  • Kampens første målscorer skal med overvejende sandsynlighed findes blandt følgende profiler: Gareth Bale til odds 8, Cristiano Ronaldo til odds 4, Lionel Messi til odds 5.
  • Kampens resultat bliver målrigt, hvilket det ofte gør, når disse 2 klubber spiller fodbold. Bookmaker har fundet disse odds anbefalelsesværdige: Især hælder vi mest til dem, hvor Barcelona vinder, jævnfør gennemgangen ovenfor. 2:1 til odds 9, 1:2 til odds 12, 1:3 til odds 21, 2:4 til odds 51, 3:4 til odds 67.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

Stillingen i spansk fodbold
Kampen i toppen af spansk fodbold er meget intens. Se blot hvor tæt de 3 klubber Real Madrid, Atletico Madrid og Barcelona  ligger på hinanden. Intet er endnu afgjort i spansk fodbold med 10 runder tilbage. Barcelona er dog pisket til at vinde kampen i dag, hvis de stadigvæk vil være en seriøs top kandidat til det spanske mesterskab.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3