top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-03-2014 Spil forslag og fodbold tips med odds til El Clásico, Real Madrid – Barcelona, kampstart 23. marts 2014, klokken 21:00

  • Kampstart 23. marts 2014, klokken 21:00
  • Se kampen gratis. Læs her hvor: Se El Clásico i aften direkte på bet365 med Ronaldo, Messi og alle de andre verdensstjerner. Alle registrerede kunder kan se kampen helt gratis på computeren. Få selv en konto her og se søndagens vigtigste fodbold kamp.
Kan FC Barcelona på udebane skabe overraskelsen og slå Real Madrid i egen hule på Santiago Bernabeu og dermed genskabe spændingen i toppen af spansk fodbold? Se spil fidus til hvad der kommer til at ske nedenfor.

El Clásico er det traditionsrige opgør mellem Real Madrid og Barcelona. I aften klokken 21:00 bliver storkampen fløjtet i gang på Real Madrid´s hjemmebane Santiago Bernabeu og ifølge Barcelona´s træner Tata Martino, er det formentlig sidste chance, hvis Barcelona stadigvæk vil være med i spillet om at vinde ligaen. Real Madrid ligger inden dagens kamp nummer 1 med 70 point, mens Barcelona med 66 point indtager tredjepladsen. Atletico Madrid på 2. pladsen med 67 point er også stadigvæk med i kampen om det spanske mesterskab i fodbold.

Tata har til Barcelona´s officielle hjemmeside udtalt, at hente 1 point i de resterende kampe efter kampen i dag er noget helt andet, end at hente 7 point. Kampen i dag er en slags ”6 points kamp” – idet ”gabet” mellem Real Madrid og FC Barcelona vil være 7 point i tilfælde af Madrid sejr og blot 1 point i tilfælde af Barcelona sejr.

Real Madrid råder over kapaciteter som Gareth Bale og Cristiano Ronaldo og ifølge Tata, så bliver nøglen til sejr for Barcelona, at holde på bolden og undgå at miste bolden, så Real Madrid får mulighed for deres farlige kontra angreb og mand mod mand situationer med netop Ronaldo og Bale.

Spil tips og mest oplagte odds til dagens El Clásico
  • Dagens kamp kan meget vel være den vigtigste kamp i år for Barcelona. I tilfælde af et nederlag vil der være 7 point mellem Real Madrid på førstepladsen og Barcelona. Bookmaker vurderer, at Barcelona vil satse hele butikken på en sejr og oddset på et 2-tal og Messi succes er på 3,00. Sjældent man får så godt et odds på sejr til Barcelona. Motivations faktoren blandt spillerne på Barcelona holdet må være enorm stor, idet det for dem er en alt eller intet kamp. Vinder de ikke i dag er mesterskabs drømmene i år formentlig ovre.
  • Hovedtippet til dagens kamp er mange mål. Real Madrid har i år sammenlagt scoret 77 mål i 28 kampe, dvs i gennemsnit 2,75 mål pr. kamp. FC Barcelona har scoret 81 mål i 28 kampe, dvs. 2,89 mål i gennemsnit pr. kamp. Antallet af mål i de seneste 5 kampe mellem disse 2 klubber har i 4 ud af 5 opgør affødt mindst 3 mål eller flere. Derfor er det mest oplagte spil forslag til El Clásico i dag at spille på over 2,5 mål til odds 1,53 fra bet365. Primært tip
  • Kampens første målscorer skal med overvejende sandsynlighed findes blandt følgende profiler: Gareth Bale til odds 8, Cristiano Ronaldo til odds 4, Lionel Messi til odds 5.
  • Kampens resultat bliver målrigt, hvilket det ofte gør, når disse 2 klubber spiller fodbold. Bookmaker har fundet disse odds anbefalelsesværdige: Især hælder vi mest til dem, hvor Barcelona vinder, jævnfør gennemgangen ovenfor. 2:1 til odds 9, 1:2 til odds 12, 1:3 til odds 21, 2:4 til odds 51, 3:4 til odds 67.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

Stillingen i spansk fodbold
Kampen i toppen af spansk fodbold er meget intens. Se blot hvor tæt de 3 klubber Real Madrid, Atletico Madrid og Barcelona  ligger på hinanden. Intet er endnu afgjort i spansk fodbold med 10 runder tilbage. Barcelona er dog pisket til at vinde kampen i dag, hvis de stadigvæk vil være en seriøs top kandidat til det spanske mesterskab.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3