top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-03-2014 Odds fif til SønderjyskE – AaB i superligaen, kampstart 23 marts 2014, klokken 14:00

AaB har en fantastisk unik mulighed for at blive nummer 1 i superligaen i dag efter FC Midtjyllands sensationelle nederlag til FC Nordsjælland i går. Nærmest ingen havde set den komme, at FC Nordsjælland der blot inden kampen igår havde hentet sølle 4 point på udebane, skulle være i stand til at slå superligaens førerhold på sin ellers ret solide hjemmebane.

AaB er flyvende. Bookmaker er overbevist om, at AaB har kvalitet til at vinde. Kent og AaB  går også til opgaven med nordjysk ydmyghed, idet de godt ved, at kampen i dag IKKE bliver en såkaldt ”walkover”, som mange formentlig tror den gør. Kvalitet og dagsform bliver dog det, der bliver udslagsgivende for nordjysk succes i dag.

Spiltips:
  • Alt andet end 3 point til AaB vil være en stor overraskelse. Odds på 2-tallet er også efter omstændighederne acceptabelt på 2,10, idet SønderjyskE defensivt er pivringe, mens AaB på de offensive pladser ”danser” målene ind, når de først får spillet til at glide. 4 af de seneste 5 kampe mellem SønderjyskE og AaB er endt med sejre til AaB. Alt peger på 2-tallet.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3