top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-03-2014 Superliga tips: FCK – Randers, kampstart 23. marts 2014, klokken 17:00

  • Kampstart 23. marts 2014, klokken 17:00
  • Superliga kampen kan ses direkte på Canal 9.
Uafgjort, tabt, vundet og uafgjort. Det er FCK´s resultater her i foråret i superligaen. Ikke mindst 1:5 nederlaget i parken mod FC Midtjylland 2. marts i år samt senest det uafgjorte resultat mod SønderjyskE har såret løvernes stolthed fra FCK.

Dagens gæst i Parken Randers har faktisk en udmærket statistik mod netop FCK. 4. august sidste år spillede FCK og Randers i Parken sidst og dengang vandt Randers faktisk 1:3!!!

Spil tips til FCK – Randers i Parken:
  • FCK er storfavorit til at vinde på hjemmebane og oddset er helt nede i 1,50 på 1-tallet. Kampens resultat er dog på ingen måde givet på forhold og der er enorm værdi i at spille på 2-tallet, idet det i skrivende stund er helt oppe på 7,0 på bet365. Desuden er de 3 seneste møder mellem FCK og Randers endt med 2 sejre til Randers og en uafgjort. Randers er en af de klubber, som matcher FCK utroligt godt.
  • En gentagelse af resultatet i Parken 4. august 2013 på 1:3 til Randers giver et super højt odds på 51.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3