top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-03-2014 Superliga tips med odds forslag: Brøndby – OB, kampstart 23. marts 2014, klokken 19:00

  • Kampstart 23. marts 2014, klokken 19:00
  • Se kampen direkte på TV3+ på dit tv i aften
  • Spil på denne kamp med 1000 kroner i bonus her
Brøndby er på vej fremad i tabellen. 2 uafgjorte og 2 sejre her i foråret. Det ser ganske fornuftigt ud på vestegnen og Brøndby bobler af selvtillid. I øjeblikket ligger klubben på en 4. plads med 33 point og kan med 3 point i dag, hvis de andre resultater flasker sig, faktisk rykke op i top 3! Brøndby kan pludselig være et tophold igen. Hvem havde set den komme for nogle måneder siden.

OB startede foråret med en flot sejr på hjemmebanen TRE-FOR over superligaens førerhold FCM. Siden den kamp har det fynske fodbold flagskib i 3 kampe blot formået at hente 1 sølle point mod Viborg.

Spilfiduser til Brøndby – OB
  • Sjældent har man haft en fornemmelse af en forventelig hjemmesejr. Brøndby er klubben, der bør vinde i dag. Brøndby stadion har formentlig de bedste fans i Danmark og Bookmaker vurderer, at de i dag kan glæde sig over et 1-tal til odds 1,85, når Simon Makienok og co leverer varen.
  • Simon Makienok Christoffersen er den mest sandsynlige første målscorer i dagens fodboldkamp til odds 6.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3