top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-03-2014 Superliga odds forslag: AGF – Esbjerg, kampstart 24 marts 2014 klokken 19:00

Kampstart 24. marts 2014 klokken 19:00
Weekendens superliga kampe havde flere overraskelser. Ikke mindst SønderjyskE´s 3 point mod AaB var enormt overraskende. Derfor endnu engang blev det gjort klart for enhver, at alle slår alle i dette års superliga. Heldigvis gik El Clasico i det store og hele som Bookmaker havde forudset. Ikke mindst ciffertipset til odds 67, var der flere der satsede 100 kroner på. Skønt og stort tillykke derude.

Esbjerg er i øjeblikket flyvende. Her i foråret er Esbjerg stadigvæk ubesejrede og klubbens point høst har også resulteret i, at Esbjerg pludselig ikke er et bundhold længere og regnes nu for at være en af aspiranterne til top 4. Esbjerg kan også spille på et højt niveau, når de vil. Ikke mindst 1:1 på udebane i Europa League mod italienske Fiorentina den 27. februar var et meget flot resultat.

Spil tips til mandagens superliga kamp AGF - Esbjerg:
  • Når Esbjerg bussen kører, så kører den stærkt. Bookmaker vurderer, at Esbjerg er et bedre hold end AGF. Alligevel vælger vi 1-tallet i dagens kamp, idet oddset på hjemmesejr er vanvittigt højt på 3,40 og der er enorm værdi heri. AGF har i foråret fået 2 sejre mod henholdsvis SønderjyskE og Randers, mens de på hjemmebane formåede at hente en 1:1 uafgjort mod FCK. AGF kan sagtens hente alle 3 point i dag – se blot hvad SønderjyskE gjorde ved AaB i går. En hjemmebane kan give vinger!
  • Sats på mange mål. AGF har i de seneste 4 kampe deltaget i opgør, hvor der hver gang er blevet scoret mindst 3 mål. Det er overvejende sandsynligt, at det også kommer til at ske i dag. Spil på over 2,5 mål til odds 1,80. Primært tip til denne kamp.
  • Ciffer tips til denne kamp: Vi følger op på succesen fra El Clasico fodbold kampen i går og satser udelukkende på resultater med højt odds og AGF som vinder. 4:3 giver odds 126, 4:2 giver odds 81, 4:1 giver odds 67. 
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3