top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-03-2014 Pokal kamp odds forslag til semi finalen i aften: FCK – FCN, kampstart 26. marts 2014 klokken 19:00

Kampstart 26. marts 2014 klokken 19:00
  • Kampen sendes direkte på TV3+
FC Nordsjælland har den dårligste udebane statistik i superligaen. Det er blot blevet til 7 point i 11 kampe. Til FCN´s forsvar skal siges, at det går lidt bedre på hjemmebane i superligaen, men i aftenens pokal kamp skal slaget stå i Parken. Pokal kampene har været det, der har bragt en smule gejst og glæde til Hjulmands hårdt prøvede fodbold spillere, som dagligt går skuffede rundt over ikke at indfri forventningerne.

FCK er den anden sjællandske klub, hvor forventningerne ligeledes på ingen måde hidtil er indfriet. Ståle har sågar til de danske medier udtalt, at FCK ikke har været et tophold endnu i år. Pinligt at FCK med det største spiller budget ikke har været i stand til at blande sig i toppen endnu i år.

Ståle er ved at indse, at FCK ikke kan vinde mesterskabet i år i superligaen. Skal der noget hæder til klubben i den hjemlige liga, så bliver det Pokal turneringen, der skal være redningen.

Spil tips til pokalkampen
  • Indbyrdes møder mellem FCN og FCK taler deres tydelige sprog. FCK har en flot statistk mod FCN, idet de sidste 4 møder mellem dem er endt med 4 sejre til FCK samt en enkelt uafgjort. 1-tallet er det mest sandsynlige og i betragtning af hvor elendig statistik FCN har på udebane i år, så er oddset på 1,65  faktisk i orden.
  • Hovedtippet til dagens kamp er mange mål. Samtlige 5 kampe disse klubber har spillet siden 15. september er blevet med mindst 3 mål. Der er derfor næsten garanti for mange mål, når Hjulmand og FCK møder hinanden. Det kan man ligeså godt udnytte og det er hovedtippet til det mest sandsynlige resultat i dag. Spil på over 2,5 mål til odds 1,85.
  • Udvalgte ciffertips på dagens kamp: Bookmaker jagter igen det store odds som vi ramte i El Clasico kampen på 67, så ikke usandsynlige resultater med monster odds fra bet365 er følgende: 4:3 til odds 101, 5:2 til odds 81.3:2 til odds 26. Vi snupper også 2:1 til odds 8 og 3:1 til odds 13.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3