top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Hvem vinder X factor 2014? Her er svaret!

Lucy vinder fordi hun kan synge. Så kort kan det siges. Bookmakerne har været ude for at få tvivlerne til at kaste penge efter især duoen Anthony Jasmin, men det er et håbløst projekt for os spillere. Den her type konkurrence bliver oftest vundet af den sanger eller sangerinde med den stærkeste vokal og den har Lucy.

Desuden skal alle deltagerne i år synge deres egen sang. Lucy skal synge sangen ”The switch” . Sangen er skrevet af Remee, Chief1, Lucy selv og Corey Chorus.

Anthony Jasmin som har en lille, bitte bitte mulighed for at vinde skal synge deres egen sang, der hedder ”Do Ya” og komponisterne bag den sang er  Ilanguaq David Lumholt Hakseberg , Engelina Andrina Larsen, Mads Møller og Thor Nørgaard.

Henriette Haugbjerg er uden chance i aften og blot 2 personer har brugt deres tid på at komponere en sang til hende. De hedder Thomas G: son og Frederik Tao Nordsø Schjoldan.

Der er formentlig indsatsbegrænsning på at spille på Lucy som vinder, men oddset på hende kan fint benyttes til at booste andre odds her i weekenden. 

Disse bookmakere har alle odds på X factor vinderen

Nordicbet
  • Lucy Mardous – 1,55
  • Anthony Jasmin -2,55
  • Henriette Haubjerg – 15,00
  • Lucy Mardous  - 1,57 PRIMÆRT TIP
  • Anthony Jasmin - 2,75
  • Henriette Haubjerg – 12,00
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3