top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-03-2014 Superliga tips med odds forslag: OB – SønderjyskE, kampstart 28 marts 2014 klokken 18:30

OB er stadigvæk opsatte på at spille europæisk til næste sæson, men skal den målsætning opfyldes, så er det nødvendigt at hente 3 point mod SønderjyskE i fredagens eneste superliga kamp.

SønderjyskE er isoleret i bunden af superligaen og OB er naturligvis ganske store favoritter i dagens fodbold kamp, men er det hjemmesejr man skal sigte efter eller ligger værdien i  X eller 2-tallet?

Spil tips: OB - SønderjyskE
  • Bookmaker tror ikke på mirakler. SønderjyskE vandt ganske vist heldigt og dygtigt over AaB med 3:2 på eget græs. Der er dog en grund til, at SønderjyskE ligger på en sidsteplads i superligaen og at tro på overraskelsen og et 2-tal til odds 3,50 – det forekommer meget usandsynligt. Det mest sandsynlige er en OB sejr og de seneste 5 opgør mellem disse 2 klubber er endt med 4 sejre til OB og en uafgjort – så trenden er, at OB har krammet på SønderjyskE. Et 1-tal giver efter omstændighederne et højt odds på 2,05.
  • Tror ikke på mange mål – sats på under 2,5 mål til odds 2,05
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3