top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-03-2014 Superliga tips forslag: Esbjerg – FC Vestsjælland, kampstart 29 marts 2014 klokken 17:00

Se kampen direkte på TV3 Sport 1
Efter vinterpausen er Esbjerg for alvor kommet på rette spor igen. 4 sejre og en uafgjort og sammenlagt 13 point er der røget ind på point kontoen i superligaen. Esbjerg er forårets stærkeste fodbold klub målt på point og i dagens kamp møder de en af top favoritterne til at forlade superligaen efter denne sæson. Esbjerg har ovenikøbet hjemmebane i dagens kamp. Så spørgsmålet er om der overhovedet er noget at diskutere, med hensyn til hvor man skal investere sine odds penge her i weekenden?

Spil tips:
  • Esbjerg har med sine resultater de seneste uger vist, at de er en klub, der ser opad i tabellen. Den gode stime med primært sejre i superligaen, startede med det fornemme 1:1 resultat på udebane mod Fiorentina i Europa League og efter den kamp, er Esbjerg igen en af de klubber, man regner for at være seriøs kandidat til top 4 . 13 point ud af 15 mulige taler sit eget sprog. Dagens måske mest oplagte 1-tal med et ganske fornuftigt odds på 1-tallet 1,66.
  • Bookmaker vurderer,  at det mest sandsynlige ciffertips er en 2-måls sejr til Esbjerg. Derfor foreslår vi følgende ciffertips fra bet365: 2:0 til odds 15, 3:1 til odds 21. En 5:0 sejr til Esbjerg giver odds 151!
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3