top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-03-2014 Bundesliga: Bayern München – Hoffenheim , Det sikre tips forslag, kampstart 29 marts 2014 klokken 15:30

Bayern München er i øjeblikket formentlig verdens bedste fodbold klub. Bayern er favoritter til at vinde Champions League og med sejren i Bundesligaen den 25. marts over Hertha, kunne klubben allerde med 7 runder tilbage i den hjemlige liga fejre mesterskabet. Bayern München har 77 point på en totalt overlegen førsteplads i Bundesligaen, mens nummer 2 Schalke 04 blot har 54 point. Bayern er faktisk så overlegne, at de ikke får nok modstand i den hjemlige liga.

Spil tips:
  • Eftersom mesterskabet allerede er i hus, kunne man tro at motivationen for at vinde over Hoffenheim ikke ville være tilstede. Til det kan vi til de skeptiske oplyse, at Bayern jagter rekorder. De er ubesejret i denne sæson og det vil de også være efter dagens kamp, vurderer Bookmaker. Desuden har de et hjemmepublikum som skal lykønske og hylde dem med mesterskabet, som de som tidligere nævnt hentede i sidste spillerunde mod Hertha på udebane. Sikkert 1-tal til odds 1,16.
  • Ciffertips til denne kamp er 1:0 til odds 12, 2:0 til odds 10, 3:0 til odds 9, 4:0 til odds 11, 5:0 til odds 17. 3:0 er det mest oplagte!
  • Tag et kig ind på bet365, hvis du har lyst til andre spil muligheder på denne kamp. Ialt er der 109 forskellige muligheder ALENE på dette opgør.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3