top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-03-2014 La Liga odds og spil fiduser til Espanyol – Barcelona, kampstart 29. marts 2014 klokken 16:00

  • Se kampen på direkte tv lørdag eftermiddag på canal 9
  • Eller se den gratis på din computer, Ipad eller tablet på bet365, som viser alle de spanske fodboldkampe fra La Liga HELT GRATIS LIVE til alle registrerede kunder. Få selv en konto her og kom med i klubben.
Barcelona med Messi i front er i særdeles hopla i øjeblikket. Hvem husker ikke den i særklasse underholdende kamp mellem Real Madrid og Barcelona på Real Madrid´s hjemmebane Santiago Bernabeu sidste søndag den 23 marts?

Kampen bølgede frem og tilbage og Barcelona formåede at vinde den 3:4 og er pludselig med helt fremme igen i kampen om det spanske mesterskab i fodbold. Kampen blev vist direkte på bet365 og Bookmaker ramte plet i flere af vores odds fiduser, så det var en fed kamp på mange måder.

Spil tips:
  • Kampen sendes direkte på bet365 og canal 9, så det er en oplagt kamp at benytte live betting, hvis man mener, man har mod på det.
  • Kampens resultat vil formentlig ende med et 2-tal til odds 1,33, idet Barcelona med 3 sejre i træk også snupper den fjerde, så de kan fortsætte i toppen af La Liga.
  • Første målscorer er mest oplagt Lionel Messi til odds 3,10 eller at den lille troldmand scorer når som helst til odds 1,44.
  • Kampens resultat bliver i den målrige kategori igen. Bookmaker tager udgangspunkt i ciffertips udelukkende med Barcelona som vinder: 0:2 til odds 8, 0:3 til odds 9,50 , 0:4 til odds 15 , 0:5 til odds 29, 1:5 til odds 34, 2:5 til odds 51. Der er et superodds på 126 til resultatet 3:5.
  • Tror også på mange mål, idet Real Madrid kampen affødte 7 mål ialt, mens de øvrige 3 kampe Barcelona har deltaget i de seneste par uger har resulteret i 13 mål, så 20 mål ialt siden 12 marts!!! Spil på over 2,5 mål til odds 1,50.  PRIMÆRT TIP.
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

Alle disse kampe fra den spanske La Liga kan ses GRATIS – se her hvor og hvordan
Du skal blot logge ind med dit brugernavn og adgangskode på bet365. Det koster ingenting at se fodbold og anden sport derinde. Faktisk sendes der 30.000 forskellige sports begivenheder årligt på deres hjemmeside til registrerede kunder. Kig efter det lille ”billede” der viser et fjernsyn, så ved du at kampen bliver vist gratis.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3