top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-03-2014 Superliga spil fiduser: Randers FC – FC Midtjylland, kampstart 30. marts 2014 klokken 14:00

Randers er med sine blot 26 point stille og roligt rykket tættere og tættere mod afgrunden. Havde det ikke været for Kasper Fisker´s udlignende mål mod henholdsvis Vestsjælland og FCK, så havde Randers tabt 4 kampe i streg. I stedet er udbyttet i den første måned af forårs sæsonen 3 uafgjorte og 2 nederlag – sammenlagt 3 point i 5 kampe. Det er bare ikke godt nok, uanset om ens ambitions niveau er overlevelse eller europæisk fodbold til næste år.

Dagens modstander er FC Midtjylland. De ligner med deres resultater på det seneste heller ikke noget tophold. Slingrekurs uden lige. 3 nederlag og blot 2 sejre. Dog noterer vi, at nederlagene til AaB og FC Nordsjælland var på blot 0:1 – FCM er desuden stadigvæk nummer 1 i superligaen og til midtjydernes fordel tæller, at de andre tophold også slingrer noget med point høsten. 

Spil tips til bund mod top i superligaen:
  • FC Midtjylland har det bedste hold. FCM har tabt de seneste 2 kampe med blot et enkelt mål. Klubben kan se FCK og AaB komme tættere og tættere på. Desuden er der 2 decideret farlige DARKHORSES i Brøndby og Esbjerg. Der skal med andre ord til at ske noget, hvis man virkelig vil vinde det danske mesterskab i fodbold. Kampen i dag kommer til at handle om 3 point. Begge klubber har hårdt brug for dem i hver sin ende af tabellen. I dagens kamp vurderer vi, at FCM endelig får hul på bylden og får scoret mindst et par mål. Det er 180 minutter siden FCM sidst har scoret et mål. Det forekommer faktisk helt uvirkeligt, eftersom FCM med sine 40 mål i 23 kampe er det andet mest målfarlige hold i superligaen kun overgået af AaB med 42 mål. Et 2 –tal giver odds 2,30, hvilket faktisk er fantastisk godt. FCM er top hold – Randers er bundhold – sjældent man får så godt odds, når 2 klubber mødes fra hver sin halvdel af ligaen.
  • Vi tror på et målorgie i dag. Spil på over 2,5 mål til odds 2,00.
  • Første målscorer skal enten findes hos Kasper Fisker fra Randers til odds 11 eller Morten Duncan Rasmussen fra FCM til odds 5,50.
  • Ciffertips: Eftersom vi vurderer, at FCM er det klart bedste hold og desuden scorer mange mål i dagens kamp, så er Bookmaker´s bud på sandsynlige scenarier: 1:2 til odds 9, 1:3 til odds 19, 2:3 til odds 29, 0:4 til odds 41.( I går ramte Bookmaker plet med odds 23 på 4:1 til Manchester United )
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3