top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-03-2014 Tips og odds forslag i superligaen: Viborg – Brøndby IF, kampstart 30. marts 2014 klokken 17:00

  • Kampstart 30. marts 2014 klokken 17:00
Brøndby er ikke et bundhold længere. De er faktisk et de hold, som bejler til de europæiske adgangskort i toppen af superligaen. 2 uafgjort, 2 sejre og blot et nederlag sidste søndag mod OB på hjemmebane er udbyttet af forårets kampe. Nederlaget til OB den 23. marts var faktisk også en lille overraskelse og spørgsmålet er,  om det blot var et bump på vejen?

Viborg er en døende patient. Der skal altså snart ske noget, hvis ikke det hedder 1. division efter sommerferien. Thomas Dalgaard og Viborg er nærmest synonymt med hinanden, idet rammer Dalgaard ikke ”dagen” og får scoret et mål eller 2, så er Viborg bedst tjent med en uafgjort. Spørgsmålet er hvem skal score målene for Viborg, hvis ikke Dalgaard gør det?

Spil tips til Viborg – Brøndby superliga kampen på Energi Viborg Arena:
  • Brøndby er favoritter i denne kamp. Alligevel har årets udgave vist, at alle slår alle. Bookmaker går derfor mod strømmen, idet vi faktisk mener, at Viborg har særdeles gode muligheder for at hente point i denne kamp. Vi hælder mest til et ”X” til odds 3,40, idet netop disse 2 klubber har spillet uafgjort i 4 ud af deres seneste 5 møder. Går man efter 1-tallet er oddset ligeledes på 3,40, mens favorit sejr til Brøndby belønnes med pauvre 2,10.
  • Viborg har hårdt brug for point. I dag har de hjemmebane og det er i teorien det mest optimale sted at hente point. Viborg er et bundhold, så for dem har hjemmebanen ikke været lig lette point. Blot 13 point er det blevet til i 10 kampe på eget græs. Viborg vil være forsigtige fra starten af og overlade initiativet til Brøndby. Tror det vil resultere i en målfattig kamp og spil på under 2,5 mål til odds 1,85. PRIMÆRT TIP.
  • Første målscorer er med 80% sandsynlighed enten Simon Makienok fra Brøndby eller Thomas Dalgaard fra Viborg. Odds på Makienok er på 6,50, odds på Thomas Dalgaard er på 5,00.
  • Ciffertips: Bookmaker vurderer, at krydset er det mest sandsynige og vores ciffertips tager udgangspunkt heri. Husk at i tilfælde af 0:0 får man alle sine penge retur, hvis bookmakeren man placerer sine ciffertips hos er bet365. Dette gælder i øvrigt alle fodboldkampe i alle ligaer: 1:1 til odds 6,50, 2:2 til odds 13, 3:3 til odds 51. Resultatet 4:4 giver et super odds på 251!!!
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3