top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-03-2014 Tips og odds forslag i superligaen: Viborg – Brøndby IF, kampstart 30. marts 2014 klokken 17:00

  • Kampstart 30. marts 2014 klokken 17:00
Brøndby er ikke et bundhold længere. De er faktisk et de hold, som bejler til de europæiske adgangskort i toppen af superligaen. 2 uafgjort, 2 sejre og blot et nederlag sidste søndag mod OB på hjemmebane er udbyttet af forårets kampe. Nederlaget til OB den 23. marts var faktisk også en lille overraskelse og spørgsmålet er,  om det blot var et bump på vejen?

Viborg er en døende patient. Der skal altså snart ske noget, hvis ikke det hedder 1. division efter sommerferien. Thomas Dalgaard og Viborg er nærmest synonymt med hinanden, idet rammer Dalgaard ikke ”dagen” og får scoret et mål eller 2, så er Viborg bedst tjent med en uafgjort. Spørgsmålet er hvem skal score målene for Viborg, hvis ikke Dalgaard gør det?

Spil tips til Viborg – Brøndby superliga kampen på Energi Viborg Arena:
  • Brøndby er favoritter i denne kamp. Alligevel har årets udgave vist, at alle slår alle. Bookmaker går derfor mod strømmen, idet vi faktisk mener, at Viborg har særdeles gode muligheder for at hente point i denne kamp. Vi hælder mest til et ”X” til odds 3,40, idet netop disse 2 klubber har spillet uafgjort i 4 ud af deres seneste 5 møder. Går man efter 1-tallet er oddset ligeledes på 3,40, mens favorit sejr til Brøndby belønnes med pauvre 2,10.
  • Viborg har hårdt brug for point. I dag har de hjemmebane og det er i teorien det mest optimale sted at hente point. Viborg er et bundhold, så for dem har hjemmebanen ikke været lig lette point. Blot 13 point er det blevet til i 10 kampe på eget græs. Viborg vil være forsigtige fra starten af og overlade initiativet til Brøndby. Tror det vil resultere i en målfattig kamp og spil på under 2,5 mål til odds 1,85. PRIMÆRT TIP.
  • Første målscorer er med 80% sandsynlighed enten Simon Makienok fra Brøndby eller Thomas Dalgaard fra Viborg. Odds på Makienok er på 6,50, odds på Thomas Dalgaard er på 5,00.
  • Ciffertips: Bookmaker vurderer, at krydset er det mest sandsynige og vores ciffertips tager udgangspunkt heri. Husk at i tilfælde af 0:0 får man alle sine penge retur, hvis bookmakeren man placerer sine ciffertips hos er bet365. Dette gælder i øvrigt alle fodboldkampe i alle ligaer: 1:1 til odds 6,50, 2:2 til odds 13, 3:3 til odds 51. Resultatet 4:4 giver et super odds på 251!!!
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3