top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-03-2014 TOPKAMPEN i superligaen med tips fiduser: AaB – FC København, kampstart: 30. marts 2014 klokken 19:00

Kampstart: 30. marts 2014 klokken 19:00
  • Se kampen direkte på TV3+
  • Få 1000 kroner i bonus fra Europa´s største bookmaker bet365 her, som alle odds forslag nedenfor tager udgangspunkt i.
AaB er lidt ligesom en bi. Den burde ikke kunne flyve, men den gør det alligevel. AaB er måske den største overraskelse i årets superliga. Sidste år var de også en overraskelse og der rækkede klubbens indsats i superligaen til en 5. plads og europæisk deltagelse. I år ser det ud til at 5. pladsen kan veksles til måske en 1. plads? FC Midtjylland har ligget i toppen af superligaen i adskillige måneder og på et tidspunkt var de så langt foran konkurrenterne, at spillere, trænere, kommentatorer og fodbold eksperter i samlet kor næsten allerede havde kåret FC Midtjylland som vindere, trods det at Superligaen stadigvæk manglede 60% af kampene.

AaB er hele tiden gået til opgaven med en yderst ydmyg tilgang. I nordjylland er man realistisk. De ved godt, at det er et eventyr, at de har måske det bedst spillende superliga mandskab, når alt bare kører for dem. Det er meget underholdende at se på AaB, når de spiller fodbold, for de vil gerne have bolden og de vil gerne fremad på banen og skabe chancer. Derfor er det heller ikke en tilfældighed, at AaB inden kampen i dag, er det mest offensive hold med 42 mål i 23 kampe – altså knap 2 mål pr. kamp.

FCK er den diametrale modsætning til AaB. FCK har fra starten af sæsonen meldt ud, at de går efter guldet. Alt andet end guld til FCK bliver i FCK betragtet som en fejlslagen sæson. Det ses også på den noget forhastede trænerfyring og genansættelse af Ståle Solbakken i efteråret. Klubben bruger mange ressourcer på sit hold og derfor skal den også levere varen.

Indtil nu har det været op af bakke for FCK – men FCK er faktisk meget tæt på toppen og det skyldes, at de andre superliga klubber i dette års turnering gang på gang ”stjæler” point fra hinanden. Faktisk vil det være et af de billigste mesterskaber i mange år, når man ser på vinderens samlede antal point, når sæsonen er færdig. Det er til FCK´s fordel, idet intet endnu er afgjort. Der er blot 6 point fra FCK på tredjepladsen op til FCM på førstepladsen.

Indbyrdes møder - ofte mange mål!

AaB er fantastisk gode mod de fleste andre klubber. En klub volder dem ofte problemer – det er FCK. Især i Parken er FCK en umulig opgave for AaB. Det er overvejende sandsynligt, at FCK vinder der for det har de gjort stort set hver gang i mands minde. Det er dog en anden snak, når klubberne møder hinanden på Nordjyske Arena i Aalborg. I efteråret kom FCK til Aalborg og de blev sendt hjem igen med et knebent 2:1 nederlag – præcis ligesom de fleste andre hold, der kommer til Aalborg.

Ved AaB og FCK møder er man derfor nødsaget til at kigge på, hvor kampen bliver spillet. De seneste 3 møder i Parken, er blevet vundet af FCK med storsejre på 3:0, 4:0 og 3:0. På Aalborg stadion har AaB på den anden side en fair chance, idet de 2 seneste møder er endt med 1:1 og 2:1 til AaB.


AaB´s hjemmebane ubesejret

AaB ligger nummer 2 i superligaen og en væsentlig forklaring på denne topplacering skal findes i en skræmmende stærk hjemmebane. AaB er ubesejret på hjemmebanen i år som det eneste hold i superligaen. Hovedparten af kampene er blevet vundet af AaB, hvilket også FCK fik en lektion i, da de den 21 juli sidste år mødte Danmarks mest underholdende klub på hjemmebane. 2:1 til AaB og ”bien” fløj igen og der var fest i Aalborg.

Spil tips til TOPKAMPEM mellem superligaens nummer 2 og nummer 3 på Aalborg Stadion AaB – FCK:
  • Bookmaker udelukker FCK sejr, - det er AaB´s hjemmebane simpelthen for stærk til. AaB stadion er en fæstning og selv FCK må være tilfreds med 1 point herfra. Desuden har AaB det bedst med klubber, som kommer til Aalborg og gerne vil spille fodbold og det må man formode, at FCK gerne vil. Vurderer det bliver en kamp med mange chancer i begge ender og såvel 1-tallet til odds 2,70 som X til odds 3,20 er fristende.
  • Hovedtippet til denne kamp bliver dog mange mål. Begge klubber vil gå til opgaven med en offensiv indstilling og ikke mindst AaB har noget at bevise, efter de tabte 3:2 på udebane mod SønderjyskE. Der bliver scoret mål i begge ender, så odds 1,85 på over 2,5 mål er nok det bedste bud på et sandsynligt odds i dagens kamp.
  • Første målscorer bliver Lukas Spalvis til odds 9,00 . AaB er simpelthen geniale til at finde fodbold spillere, der er guld værd. Sekundært er kasper Kusk til odds 9,00 også et godt bud. FCK har i Andreas Cornelius til odds 6 også en sandsynlig kandidat.
  • Ciffertips: Bookmaker satser udelukkende på resultater, hvor FCK ikke vinder, eftersom AaB har superligaens bedste hjemmebane uden nederlag i denne sæson. I tilfælde af 0:0 får man alle sine penge retur fra bet365 – så det er ALTID hér du skal spille på ciffertips. 1:1 til odds 6, 2:2 til odds 12, 2:1 til odds 10, 3:1 til odds 21. 4:3 giver et super odds på 101!
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3