top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-03-2014 TOPKAMPEN i superligaen med tips fiduser: AaB – FC København, kampstart: 30. marts 2014 klokken 19:00

Kampstart: 30. marts 2014 klokken 19:00
  • Se kampen direkte på TV3+
  • Få 1000 kroner i bonus fra Europa´s største bookmaker bet365 her, som alle odds forslag nedenfor tager udgangspunkt i.
AaB er lidt ligesom en bi. Den burde ikke kunne flyve, men den gør det alligevel. AaB er måske den største overraskelse i årets superliga. Sidste år var de også en overraskelse og der rækkede klubbens indsats i superligaen til en 5. plads og europæisk deltagelse. I år ser det ud til at 5. pladsen kan veksles til måske en 1. plads? FC Midtjylland har ligget i toppen af superligaen i adskillige måneder og på et tidspunkt var de så langt foran konkurrenterne, at spillere, trænere, kommentatorer og fodbold eksperter i samlet kor næsten allerede havde kåret FC Midtjylland som vindere, trods det at Superligaen stadigvæk manglede 60% af kampene.

AaB er hele tiden gået til opgaven med en yderst ydmyg tilgang. I nordjylland er man realistisk. De ved godt, at det er et eventyr, at de har måske det bedst spillende superliga mandskab, når alt bare kører for dem. Det er meget underholdende at se på AaB, når de spiller fodbold, for de vil gerne have bolden og de vil gerne fremad på banen og skabe chancer. Derfor er det heller ikke en tilfældighed, at AaB inden kampen i dag, er det mest offensive hold med 42 mål i 23 kampe – altså knap 2 mål pr. kamp.

FCK er den diametrale modsætning til AaB. FCK har fra starten af sæsonen meldt ud, at de går efter guldet. Alt andet end guld til FCK bliver i FCK betragtet som en fejlslagen sæson. Det ses også på den noget forhastede trænerfyring og genansættelse af Ståle Solbakken i efteråret. Klubben bruger mange ressourcer på sit hold og derfor skal den også levere varen.

Indtil nu har det været op af bakke for FCK – men FCK er faktisk meget tæt på toppen og det skyldes, at de andre superliga klubber i dette års turnering gang på gang ”stjæler” point fra hinanden. Faktisk vil det være et af de billigste mesterskaber i mange år, når man ser på vinderens samlede antal point, når sæsonen er færdig. Det er til FCK´s fordel, idet intet endnu er afgjort. Der er blot 6 point fra FCK på tredjepladsen op til FCM på førstepladsen.

Indbyrdes møder - ofte mange mål!

AaB er fantastisk gode mod de fleste andre klubber. En klub volder dem ofte problemer – det er FCK. Især i Parken er FCK en umulig opgave for AaB. Det er overvejende sandsynligt, at FCK vinder der for det har de gjort stort set hver gang i mands minde. Det er dog en anden snak, når klubberne møder hinanden på Nordjyske Arena i Aalborg. I efteråret kom FCK til Aalborg og de blev sendt hjem igen med et knebent 2:1 nederlag – præcis ligesom de fleste andre hold, der kommer til Aalborg.

Ved AaB og FCK møder er man derfor nødsaget til at kigge på, hvor kampen bliver spillet. De seneste 3 møder i Parken, er blevet vundet af FCK med storsejre på 3:0, 4:0 og 3:0. På Aalborg stadion har AaB på den anden side en fair chance, idet de 2 seneste møder er endt med 1:1 og 2:1 til AaB.


AaB´s hjemmebane ubesejret

AaB ligger nummer 2 i superligaen og en væsentlig forklaring på denne topplacering skal findes i en skræmmende stærk hjemmebane. AaB er ubesejret på hjemmebanen i år som det eneste hold i superligaen. Hovedparten af kampene er blevet vundet af AaB, hvilket også FCK fik en lektion i, da de den 21 juli sidste år mødte Danmarks mest underholdende klub på hjemmebane. 2:1 til AaB og ”bien” fløj igen og der var fest i Aalborg.

Spil tips til TOPKAMPEM mellem superligaens nummer 2 og nummer 3 på Aalborg Stadion AaB – FCK:
  • Bookmaker udelukker FCK sejr, - det er AaB´s hjemmebane simpelthen for stærk til. AaB stadion er en fæstning og selv FCK må være tilfreds med 1 point herfra. Desuden har AaB det bedst med klubber, som kommer til Aalborg og gerne vil spille fodbold og det må man formode, at FCK gerne vil. Vurderer det bliver en kamp med mange chancer i begge ender og såvel 1-tallet til odds 2,70 som X til odds 3,20 er fristende.
  • Hovedtippet til denne kamp bliver dog mange mål. Begge klubber vil gå til opgaven med en offensiv indstilling og ikke mindst AaB har noget at bevise, efter de tabte 3:2 på udebane mod SønderjyskE. Der bliver scoret mål i begge ender, så odds 1,85 på over 2,5 mål er nok det bedste bud på et sandsynligt odds i dagens kamp.
  • Første målscorer bliver Lukas Spalvis til odds 9,00 . AaB er simpelthen geniale til at finde fodbold spillere, der er guld værd. Sekundært er kasper Kusk til odds 9,00 også et godt bud. FCK har i Andreas Cornelius til odds 6 også en sandsynlig kandidat.
  • Ciffertips: Bookmaker satser udelukkende på resultater, hvor FCK ikke vinder, eftersom AaB har superligaens bedste hjemmebane uden nederlag i denne sæson. I tilfælde af 0:0 får man alle sine penge retur fra bet365 – så det er ALTID hér du skal spille på ciffertips. 1:1 til odds 6, 2:2 til odds 12, 2:1 til odds 10, 3:1 til odds 21. 4:3 giver et super odds på 101!
Odds info:
  • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3