top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-03-2014 Spil tips superliga: FC Nordsjælland – AGF, Kampstart 31. marts 2014 klokken 19:00

 • Kampstart 31. marts 2014 klokken 19:00
 • Se kampen direkte på TV3 Sport 1
 • Spil på kampen med 1000 kroner startbonus på europas største bookmaker her
FC Nordsjælland har på Farum Park stor fordel af sit kunst græs, som ikke bekommer de andre superliga mandskaber vel. Hovedparten af FC Nordsjællands rædderlige sæsons point høst er også kommet i hus på eget kunst græs.

Lidt FC Nordsjælland statistik...
 • FC Nordsjælland har hentet 22 af sine 29 point på hjemmebane.
 • 4 ud af de seneste opgør mellem disse klubber er endt med sejr til FC Nordsjælland. FCN har altså en meget flot statistik mod AGF!
 • FC Nordsjælland har scoret 19 mål i 12 kampe på hjemmebane. På udebane har de blot scoret 7 mål i 11 kampe. Der er noget der tyder på, at FCN spiller klart bedst på kunstgræs.
AGF er lidt i samme båd som dagens modstander. Sæsonen indtil nu er på ingen måde blevet, som man havde håbet på. AGF er en afgjort seriøs kandidat i bundstriden og er et af de dårligste hold her i foråret. Det ser ikke lyst ud, hvis man er AGF fan.

Lidt AGF statistik...
 • AGF har hentet 18 af sine 29 point på udebane.
 • AGF har blot vundet 1 kamp ud af 5 mulige i de seneste 5 opgør mod FCN.
 • 1 uafgjort, 2 vundne og 2 tabte kampe er forårets resultater. Begge sejre var mod bundholdene Randers og SønderjyskE.
Spil tips og oplagte odds, FC Nordsjælland - AGF:
 • Begge klubber har opnået 29 point sammenlagt i superligaen inden dagens opgør. Pilen peger mest på ”X” og sekundært et 1-tal. 2-tallet er helt udelukket så dårligt spillende AGF er for tiden. FC Nordsjælland er desuden den klub, der sammen med FCK har den bedste hjemmebane statistik i år, kun overgået af topholdene fra FC Midtjylland og AaB. Oddset på 1-tallet er på 1,80, mens vores primære forslag ”X” giver et fornemt odds på 3,60.
 • AGF vil være afventende og overlade initiativet til FC Nordsjælland. Der vil blive målchancer i begge ender, men målrigt bliver det ikke. Sidste gang disse 2 klubber mødtes endte kampen 1:0 til FCN. Spil på under 2,5 mål til odds 2,00.
 • Ciffertips: Der kan formentlig ikke hentes et godt odds på dagens kamp eftersom Bookmaker vurderer, at der ikke kommer mange mål. 1:0 til odds 7,50, 2:0 til odds 8,50, 1:1 til odds 7,00. Skulle kampen mod forventning blive målrig, idet FCN rent statistisk faktisk har en supergod hjemmebane på den offensive front, så er der følgende superodds 5:2 til odds 81 og 5:3 til odds 201.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.


I tilfælde af 0-0 resultat i ciffertips - så får man sit indskud retur
Bet365 er den mest oplagte bookmaker blandt alle bookmakere på Bookmaker, hvis man spiller på kampens resultat. Det sker jo - at en kamp ender 0:0 og er det tilfældet, så får man ALTID på samtlige fodbold kampe sine penge retur uanset hvad man har spillet på. Få selv en konto her og opnå denne fordel!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3