top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-04-2014 TOPBRAGET - Champions League kvartfinaler med odds forslag: Manchester United – Bayern München, kampstart 1. april 2014 klokken 20:45

Uovervindelig

Bayern München er klubben med mærkatet ”uovervindelig”. De taber stort set aldrig en kamp og er i Bundesligaen ubesejret i år. 25 sejre, 3 uafgjorte og 0 nederlag. Bayern er stadigvæk med i den tyske pokal turnering og den er de naturligvis også favoritter til at vinde.

Kampen mægtige Bayern München skal spille i dag er i UEFA Champions League regi og den vel nok fornemste turnering i verden – den er Bayern München OGSÅ favoritter til at vinde.

Altid favoritter

Bayern München er forsvarende mestre i Champions League og deres dominans på fodbold verdenskortet sidste år og i år er overvældende. Topklubberne Barcelona med Lionel Messi, Real Madrid med Ronaldo & Bale, Manchester United med Rooney samt Paris SG med Zlatan Ibrahimovic. Alle disse klubber løber ofte med opmærksomheden i kraft af såvel resultater i de hjemlige turneringer ikke mindst i kraft af deres nøgle spillere, der er blandt de mest feterede og populære fodbold skikkelser i verden.

Alligevel er det Bayern München, der ALTID er favoritter UANSET hvem modstanderen er. Forklaringen er såre simpel. Ribery, Robben og hvad nøglespillerne ellers hedder på Bayern Münchens klubhold, de leverer varen, de vinder deres kampe såvel hjemme som ude og endda ofte på overlegen vis. Bayern München er kæmpe favoritter til at vinde ”the triple” i sæson 2013/2014 og første delmål er allerede indfriet, idet klubben 25 marts 2014 med 7 spillerunder tilbage i Bundesligaen allerede har kunnet fejre endnu et tysk mesterskab. Totalt overlegen stil af det tyske fodbold flagskib.

Vinder mentalitet

Det der kendetegner Bayern München og hele staben omkring holdet med Guardiola i spidsen er vinder mentalitet. Bayern er en klub med eminente spillere og resultaterne tæller for sig selv. Alene favorit værdigheden på Old Trafford er en understregning af hvor gode alle os på sidelinjen mener, at Bayern München er. Der gives blot odds 1,45 på 2-tallet og Bayern sejr, mens Manchester United sejr og 1-tal giver odds 7,50. Pinligt Manchester, at I ikke er bedre i år. I burde være favoritter mod alle klubber, når kampen spilles på Old Trafford.

Lidt statistik om Bayern München
 • I den hjemlige turnering har Bayern München allerede vundet det tyske mesterskab i Bundesligaen, da der endnu resterede 7 spillerunder. Totalt overlegne.
 • 25 vundne kampe, 3 uafgjort, 0 nederlag (Resultater i Bundesligaen)
 • Er stadigvæk med i den tyske pokalturnering.
 • Er favorit til at vinde Champions League. Oddset på Bayern München som samlet vinder af Champions League er på 2,75. Oddset på Manchester United som samlet vinder er på 34.
Lidt statistik om Manchester United
 • 16 vundne kampe, 6 uafgjort, 10 tabt (Resultater i Premier League)
 • Manchester United har en elendig hjemmebane statistik i Premier League: 7 vundne,3 uafgjort,6 tabte.
 • Ligger blot på en 7. plads i Premier League med 54 point.
 • Med blot 6 runder tilbage er det ”kun” i teorien, at Manchester United kan genvinde det engelske mesterskab. Liverpool ligger på førstepladsen med 71 point!
 • Sidste chance for Manchester United til at redde hele sæsonen er at vinde Champions League trofæet!
 • De 2 seneste nederlag på hjemmebanen Old Trafford var mod Liverpool og Manchester City. Begge kampe blev tabt 0:3!!! Vigtig info!
Mest sandsynlige odds fiduser og spil tips: Manchester United – Bayern München
 • Bayern München er favoritter i dagens Champions League kamp. Oddset på 2-tallet er en mulighed, idet Bayern stort set vinder hver gang, når de skal. 2-tallet er dog på et relativt lavt niveau på blot odds 1,50. ”X” derimod er ganske højt og under normale omstændigheder, ville det være oplagt at spille på. Manchester United har så mange gode spillere på sit hold og det er en gåde, at de ikke har formået at holde niveauet i Premier League. Manchester United bør på hjemmebane kunne matche Bayern München, derfor vil vi primært satse på ”X” til dagens kamp til odds 4,75. Manchester U. vil kæmpe røven ud af bukserne for at få succes i Champions League og dermed redde den ellers fejlslagne sæson. Træneren for Bayern München Pep Guardiola udtalte også på pressemødet igår mandag, at han mente, at Manchester United var en af de klubber, der sagtens kunne slå Bayern München over 2 kampe.
 • Sats på mange mål – det er Champions League og tendensen er mange mål. Odds på over 2,5 mål er på 1,60.
 • Ciffertips: Der kan med lidt held sagtens hentes et enormt godt odds i dag. Bayern München taber ikke denne kamp, så vores ciffer tips forslag tager udgangspunkt i såvel ”X” som Bayern sejr. 1:2 til odds 8,50, 1:3 til odds 11, 0:3 til odds 10, 2:2 til odds 17, 3:3 til odds 51. Superodds til denne kamp er 3:4 til odds 81, og 3:5 til odds 151.
 • Første målscorer: Sandsynlige bud er Franck Ribery til odds 6,50 eller Arjen Robben til odds 6.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3