top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-04-2014 TOPBRAGET - Champions League kvartfinaler med odds forslag: Manchester United – Bayern München, kampstart 1. april 2014 klokken 20:45

Uovervindelig

Bayern München er klubben med mærkatet ”uovervindelig”. De taber stort set aldrig en kamp og er i Bundesligaen ubesejret i år. 25 sejre, 3 uafgjorte og 0 nederlag. Bayern er stadigvæk med i den tyske pokal turnering og den er de naturligvis også favoritter til at vinde.

Kampen mægtige Bayern München skal spille i dag er i UEFA Champions League regi og den vel nok fornemste turnering i verden – den er Bayern München OGSÅ favoritter til at vinde.

Altid favoritter

Bayern München er forsvarende mestre i Champions League og deres dominans på fodbold verdenskortet sidste år og i år er overvældende. Topklubberne Barcelona med Lionel Messi, Real Madrid med Ronaldo & Bale, Manchester United med Rooney samt Paris SG med Zlatan Ibrahimovic. Alle disse klubber løber ofte med opmærksomheden i kraft af såvel resultater i de hjemlige turneringer ikke mindst i kraft af deres nøgle spillere, der er blandt de mest feterede og populære fodbold skikkelser i verden.

Alligevel er det Bayern München, der ALTID er favoritter UANSET hvem modstanderen er. Forklaringen er såre simpel. Ribery, Robben og hvad nøglespillerne ellers hedder på Bayern Münchens klubhold, de leverer varen, de vinder deres kampe såvel hjemme som ude og endda ofte på overlegen vis. Bayern München er kæmpe favoritter til at vinde ”the triple” i sæson 2013/2014 og første delmål er allerede indfriet, idet klubben 25 marts 2014 med 7 spillerunder tilbage i Bundesligaen allerede har kunnet fejre endnu et tysk mesterskab. Totalt overlegen stil af det tyske fodbold flagskib.

Vinder mentalitet

Det der kendetegner Bayern München og hele staben omkring holdet med Guardiola i spidsen er vinder mentalitet. Bayern er en klub med eminente spillere og resultaterne tæller for sig selv. Alene favorit værdigheden på Old Trafford er en understregning af hvor gode alle os på sidelinjen mener, at Bayern München er. Der gives blot odds 1,45 på 2-tallet og Bayern sejr, mens Manchester United sejr og 1-tal giver odds 7,50. Pinligt Manchester, at I ikke er bedre i år. I burde være favoritter mod alle klubber, når kampen spilles på Old Trafford.

Lidt statistik om Bayern München
 • I den hjemlige turnering har Bayern München allerede vundet det tyske mesterskab i Bundesligaen, da der endnu resterede 7 spillerunder. Totalt overlegne.
 • 25 vundne kampe, 3 uafgjort, 0 nederlag (Resultater i Bundesligaen)
 • Er stadigvæk med i den tyske pokalturnering.
 • Er favorit til at vinde Champions League. Oddset på Bayern München som samlet vinder af Champions League er på 2,75. Oddset på Manchester United som samlet vinder er på 34.
Lidt statistik om Manchester United
 • 16 vundne kampe, 6 uafgjort, 10 tabt (Resultater i Premier League)
 • Manchester United har en elendig hjemmebane statistik i Premier League: 7 vundne,3 uafgjort,6 tabte.
 • Ligger blot på en 7. plads i Premier League med 54 point.
 • Med blot 6 runder tilbage er det ”kun” i teorien, at Manchester United kan genvinde det engelske mesterskab. Liverpool ligger på førstepladsen med 71 point!
 • Sidste chance for Manchester United til at redde hele sæsonen er at vinde Champions League trofæet!
 • De 2 seneste nederlag på hjemmebanen Old Trafford var mod Liverpool og Manchester City. Begge kampe blev tabt 0:3!!! Vigtig info!
Mest sandsynlige odds fiduser og spil tips: Manchester United – Bayern München
 • Bayern München er favoritter i dagens Champions League kamp. Oddset på 2-tallet er en mulighed, idet Bayern stort set vinder hver gang, når de skal. 2-tallet er dog på et relativt lavt niveau på blot odds 1,50. ”X” derimod er ganske højt og under normale omstændigheder, ville det være oplagt at spille på. Manchester United har så mange gode spillere på sit hold og det er en gåde, at de ikke har formået at holde niveauet i Premier League. Manchester United bør på hjemmebane kunne matche Bayern München, derfor vil vi primært satse på ”X” til dagens kamp til odds 4,75. Manchester U. vil kæmpe røven ud af bukserne for at få succes i Champions League og dermed redde den ellers fejlslagne sæson. Træneren for Bayern München Pep Guardiola udtalte også på pressemødet igår mandag, at han mente, at Manchester United var en af de klubber, der sagtens kunne slå Bayern München over 2 kampe.
 • Sats på mange mål – det er Champions League og tendensen er mange mål. Odds på over 2,5 mål er på 1,60.
 • Ciffertips: Der kan med lidt held sagtens hentes et enormt godt odds i dag. Bayern München taber ikke denne kamp, så vores ciffer tips forslag tager udgangspunkt i såvel ”X” som Bayern sejr. 1:2 til odds 8,50, 1:3 til odds 11, 0:3 til odds 10, 2:2 til odds 17, 3:3 til odds 51. Superodds til denne kamp er 3:4 til odds 81, og 3:5 til odds 151.
 • Første målscorer: Sandsynlige bud er Franck Ribery til odds 6,50 eller Arjen Robben til odds 6.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3