top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-04-2014 Champions League ¼ finale odds fidus: FC Barcelona – Atletico Madrid, kampstart 1. april 2014 klokken 20:45

Barcelona og Atletico Madrid er et spansk opgør i Champions League og spansk fodbold har derfor i kraft heraf allerede sikret sig, at de har en klub med i semi finalerne i Champions League. Fodbold kampen i aften den 1. april 2014 og returopgøret den 9. april 2014 skal dog lige overståes først og det er ikke en walk-over for nogen af klubberne i aften. Mange mener naturligvis, at FC Barcelona er favoritter til at gå videre til semi finalen og det er de ganske givet også. Alligevel er intet afgjort endnu. Atletico Madrid er lidt som den irriterende lillebror, der vil lege med de store.

I spansk fodbold ligger Atletico Madrid FORAN forhånds favoritterne fra Real Madrid og FC Barcelona til det spanske mesterskab. I Champions League driller ”Madrid 2” videre og Barcelona har ofte kvaler med at få optimalt udbytte ud af møderne. De seneste 3 møder mellem disse 2 klubber er endt med uafgjort!

Lidt Barcelona statistik
 • I Primera Division, som er den bedste fodboldrække i Spanien ligger Barcelona helt fremme på en 2. plads med 75 point.
 • Blot lukket 25 mål ind i 31 kampe. Blot 0,81 mål pr. kamp.
 • Dødsensfarlige offensivt med helt vanvittige 89 mål i 31 kampe, cirka 2,88 mål pr. kamp. Neymar, Messi og resten af klubben er ikke uden grund en af verdens mest underholdende fodbold klubber.
 • Den måske bedste fodbold klub i England i øjeblikket Manchester City blev i 1/8 finalerne sendt hjem af Barcelona, der sikkert gik videre til dagens kvart finaler i Champions League med samlet 4:1 i målscore.
Lidt Atletico Madrid statistik
 • I Primera Division ligger Atletico Madrid nummer 1 med 76 point.
 • Atletico Madrid har den bedste defensiv i den hjemlige liga, idet de blot har lukket 22 mål ind i 31 kampe. Blot o,71 mål pr. kamp.
 • Offensivt er klubben ikke så god som de 2 andre klubber i toppen med sine 69 mål i 31 kampe, ca 2,22 mål pr. kamp.
 • Resultaterne fra 1/8 finalerne mellem italienske Milan og Atletico Madrid blev samlet 5:1 til Atletico og klubben gik derfor sikkert videre til kvartfinalerne.
Indbyrdes opgør

Det er ret unikt i Champions League, at man kan se på tidligere opgør af nyere dato mellem 2 klubber. Det er muligt i dette opgør, idet begge klubber kender hinanden særdeles godt fra den spanske fodboldrække samt Supercopa. De seneste 3 møder mellem dem har været markant anderledes, end begge klubbers øvrige kampe i eksempelvis Primera Division. Tendensen er meget få mål, idet resultaterne fra  de seneste 3 kampe er endt med 0:0,  0:0 og 1:1. Atletico Madrid har altså et meget godt tag på Barcelona!

Spil tips med odds fiduser til Champions League kampen Barcelona – Atletico Madrid
 • Eftersom dette er et møde mellem 2 klubber, som kender hinanden enormt godt, så er der fare for en taktisk affære. Oddset på favorit sejr til Barcelona er på blot 1,57 og er simpelthen for lavt. De seneste 3 opgør mellem disse 2 klubber er endt med en deling i porten og dermed et ”X”. Det mest sandsynlige resultat er, mener Bookmaker, endnu engang et kryds mellem 2 klubber som ikke vil satse hele butikken i den første kamp. Et ”X” giver enormt favorable odds 4,33.
 • En overvejende andel af Champions League kampene op til i dag har været særdeles målrige. Kampen i dag vil afvige fra den tendens og det begrunder vi i, at FC Barcelona og Atletico Madrid sammenlagt blot har scoret 2 mål IALT i deres 3 indbyrdes opgør siden 21. august 2013. Odds på under 2,5 mål er på 2,05 og virker derfor overvejende sandsynligt. PRIMÆRT TIP
 • Første målscorer er ikke overraskende Lionel Messi. Ikke mindst på straffe er han altid manden på pletten. Odds på ham som første målscorer er på 3,25. Scorer Messi når som helst giver bet365 odds 1,61.
 • Eftersom vi vurderer, at denne kamp bliver meget målfattig, så er der ikke særligt mange sandsynlige kombinationer. 0:0 giver odds 13, 1:1 giver odds 7,50, 1:0 til odds 7,00 og 0:1 til odds 17. Et par superodds er 0:2 til odds 34 og 4:3 til odds 101.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3