top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-04-2014 Champions League ¼ finale odds fidus: FC Barcelona – Atletico Madrid, kampstart 1. april 2014 klokken 20:45

Barcelona og Atletico Madrid er et spansk opgør i Champions League og spansk fodbold har derfor i kraft heraf allerede sikret sig, at de har en klub med i semi finalerne i Champions League. Fodbold kampen i aften den 1. april 2014 og returopgøret den 9. april 2014 skal dog lige overståes først og det er ikke en walk-over for nogen af klubberne i aften. Mange mener naturligvis, at FC Barcelona er favoritter til at gå videre til semi finalen og det er de ganske givet også. Alligevel er intet afgjort endnu. Atletico Madrid er lidt som den irriterende lillebror, der vil lege med de store.

I spansk fodbold ligger Atletico Madrid FORAN forhånds favoritterne fra Real Madrid og FC Barcelona til det spanske mesterskab. I Champions League driller ”Madrid 2” videre og Barcelona har ofte kvaler med at få optimalt udbytte ud af møderne. De seneste 3 møder mellem disse 2 klubber er endt med uafgjort!

Lidt Barcelona statistik
 • I Primera Division, som er den bedste fodboldrække i Spanien ligger Barcelona helt fremme på en 2. plads med 75 point.
 • Blot lukket 25 mål ind i 31 kampe. Blot 0,81 mål pr. kamp.
 • Dødsensfarlige offensivt med helt vanvittige 89 mål i 31 kampe, cirka 2,88 mål pr. kamp. Neymar, Messi og resten af klubben er ikke uden grund en af verdens mest underholdende fodbold klubber.
 • Den måske bedste fodbold klub i England i øjeblikket Manchester City blev i 1/8 finalerne sendt hjem af Barcelona, der sikkert gik videre til dagens kvart finaler i Champions League med samlet 4:1 i målscore.
Lidt Atletico Madrid statistik
 • I Primera Division ligger Atletico Madrid nummer 1 med 76 point.
 • Atletico Madrid har den bedste defensiv i den hjemlige liga, idet de blot har lukket 22 mål ind i 31 kampe. Blot o,71 mål pr. kamp.
 • Offensivt er klubben ikke så god som de 2 andre klubber i toppen med sine 69 mål i 31 kampe, ca 2,22 mål pr. kamp.
 • Resultaterne fra 1/8 finalerne mellem italienske Milan og Atletico Madrid blev samlet 5:1 til Atletico og klubben gik derfor sikkert videre til kvartfinalerne.
Indbyrdes opgør

Det er ret unikt i Champions League, at man kan se på tidligere opgør af nyere dato mellem 2 klubber. Det er muligt i dette opgør, idet begge klubber kender hinanden særdeles godt fra den spanske fodboldrække samt Supercopa. De seneste 3 møder mellem dem har været markant anderledes, end begge klubbers øvrige kampe i eksempelvis Primera Division. Tendensen er meget få mål, idet resultaterne fra  de seneste 3 kampe er endt med 0:0,  0:0 og 1:1. Atletico Madrid har altså et meget godt tag på Barcelona!

Spil tips med odds fiduser til Champions League kampen Barcelona – Atletico Madrid
 • Eftersom dette er et møde mellem 2 klubber, som kender hinanden enormt godt, så er der fare for en taktisk affære. Oddset på favorit sejr til Barcelona er på blot 1,57 og er simpelthen for lavt. De seneste 3 opgør mellem disse 2 klubber er endt med en deling i porten og dermed et ”X”. Det mest sandsynlige resultat er, mener Bookmaker, endnu engang et kryds mellem 2 klubber som ikke vil satse hele butikken i den første kamp. Et ”X” giver enormt favorable odds 4,33.
 • En overvejende andel af Champions League kampene op til i dag har været særdeles målrige. Kampen i dag vil afvige fra den tendens og det begrunder vi i, at FC Barcelona og Atletico Madrid sammenlagt blot har scoret 2 mål IALT i deres 3 indbyrdes opgør siden 21. august 2013. Odds på under 2,5 mål er på 2,05 og virker derfor overvejende sandsynligt. PRIMÆRT TIP
 • Første målscorer er ikke overraskende Lionel Messi. Ikke mindst på straffe er han altid manden på pletten. Odds på ham som første målscorer er på 3,25. Scorer Messi når som helst giver bet365 odds 1,61.
 • Eftersom vi vurderer, at denne kamp bliver meget målfattig, så er der ikke særligt mange sandsynlige kombinationer. 0:0 giver odds 13, 1:1 giver odds 7,50, 1:0 til odds 7,00 og 0:1 til odds 17. Et par superodds er 0:2 til odds 34 og 4:3 til odds 101.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3