top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-04-2014 Spil tips til ¼ finaler i Champions League: Real Madrid – Borussia Dortmund, kampstart 2. april 2014 klokken 20:45

Real Madrid var for nogle uger siden favorit til at vinde det spanske mesterskab i fodbold i Primera Division. 23. marts 2014 blev topkampen over dem alle spillet på Real Madrid´s hjemmebane Santiago Bernabeu mod ærkerivalerne fra Barcelona. Mange iagttagere havde udråbt kampen til måske at være udslagsgivende for, hvem der ville vinde det spanske mesterskab, idet Real i kraft af en sejr kunne distancere især Barcelona yderligere. Det blev kaldt en ”6 points kamp” , men Barcelona kendte deres besøgstid og kæmpede en hvis legemsdel ud af bukserne. Real Madrid tabte kampen 3:4 og istedet for at vinde 3 point, gav klubben reelt Barcelona 3 point og alt var igen helt åbent i toppen af den spanske liga.

Skuffelsen over nederlaget til Barcelona var ikke en enlig svale, idet Real Madrids spillere blot få dage senere løb ind i endnu et nederlag til FC Sevilla på 2:1.

Real Madrid møder dog op til kampen i dag onsdag i Champions League med en frisk sejr på Santiago Bernabeu  på 5:0 mod Vallecano.

Er spanske fodbold klubber bedre end tyske klubber i niveauet under Bayern München?

Dagens opgør i Champions League ¼ finalerne er igen et anliggende mellem Real Madrid og en tysk klub. 1/8 finalerne var relativt overkommeligt for Real Madrid, idet de sendte Schalke 04 ud af turneringen med en samlet målscore på 9:2 i spansk favør. Spørgsmålet er, om Dortmund er et bedre mandskab end Schalke 04, eller om klubben efter tabet af mange profiler fra sidste sæson blandt andet spydspidsen Lewandowski også vil være overmatchet i fodbold kampen mod Real Madrid.

Bookmakerne er i hvert fald ikke i tvivl om, hvem de mener vinder i dag. 1-tallet og Real Madrid sejr er på blot 1,36 og det indikerer mega favoritter. Bookmakerne mener, det er nærmest en sensation, hvis Dortmund skulle vinde, idet 2-tal i skrivende stund er på 9.

Hævnens time

Kampen i dag har også lidt ekstra krydderi. Sidste år var det faktisk Dortmund, som sparkede Real Madrid ud af Champions League. 24. april 2013 var en herlig fodbold aften og det er der sikkert også mange Dortmund fans, der synes. Robert Lewandowski lavede 4 ”kasser” på Dortmund´s hjemmebane Signal Iduna Park og trods en kosmetisk scoring af Cristiano Ronaldo i den kamp, så kunne Real Madrid ikke stille meget op på sin egen hjemmebane i det efterfølgende returopgør.

Real Madrid vil helt sikkert gerne hævne deres exit fra sidste års Champions League og Dortmund møder som tidligere nævnt op i en formentlig svækket udgave, idet flere profiler ikke spiller på holdet længere blandt andet 4-måls skytten Robert Lewandowski.

Lidt Real Madrid statistik...
 • Siden 24. oktober 2012 har disse 2 klubber mødt hinanden 4 gange. Blot 1 gang har Real Madrid vundet. Real Madrid vandt 2:0 på Santiago Bernabeu 30. april 2013.
 • Real Madrid blev suveræn vinder af sin gruppe B i Champions League grundspillet med 16 point.
 • Real Madrid holdt legestue med den tyske klub Schalke 04, idet tyskerne blev gennempryglet med først 1:6 på hjemmebane og dernæst 3:1  i 1/8 finalerne i Champions League for blot nogle uger siden. Real Madrid gik derfor videre til ¼ finalerne med en samlet målscore på 9:2 . Vigtigt at notere sig er, at Schalke 04 ligger nummer 3 i Bundesligaen blot 1 point efter Dortmund. (Er tysk fodbold blot Bayern München, mens resten ikke kan blande sig i toppen? I aften får vi en indikation.)
 • Real Madrid er en del af et trekløver i spansk fodbold. Atletico Madrid, Barcelona og Real Madrid ligger i toppen knap 20 point foran nummer 4 i rækken! De 3 klubber er åbenbart en klasse bedre end alle de andre klubber i spansk fodbold. Klubberne skiftes til at ligge nummer 1. Klubberne har i skrivende stund 76, 75 og 73 point. Nummer 4 i rækken har blot 56 point.
 • Real Madrid scorer i gennemsnit 2,77 mål pr. kamp. Der bliver i gennemsnit lukket 1,03 mål ind pr. kamp. Mere imponernde er statistikken på hjemmebanen Santiago Bernabeu i Primera Division. På hjemmebanen scorer Real Madrid i gennemsnit 3,33 mål pr. kamp. Ronaldo og co. er vanvittigt effektive offensivt på eget græs.
Lidt Borussia Dortmund statistik...
 • Dortmund har mødt Real Madrid som modstander i Champions League sammenhæng 4 gange siden 24. oktober 2012. Dortmund har vundet 2 gange over Real Madrid på sin egen hjemmebane Signal Iduna Park med cifrene 2:1 og 4:1. På Real Madrid´s hjemmebane Santiago Bernabeu blev det til en uafgjort på 2:2 og et nederlag på 2:0. Dortmund har derfor en flot statistik i nyere tid mod den spanske fodboldklub.
 • Dortmund gik videre i Champions League sidste år 12/13 på bekostning af Real Madrid, som blev sendt ud af turneringen med en samlet målscore på 4:3 i Dortmund´s favør.
 • Dortmund blev vinder af sin gruppe F i Champions League grundspillet foran Arsenal, Napoli og O. Marseille.
 • 1/8 finalerne overraskede Dortmund positivt ved på udebane at vinde 2:4 over Zenit St. Petersborg. Efterfølgende skuffede de med 1:2 på eget græs, men Dortmund gik alligevel videre med en samlet målscore på 5:4.
 • I Bundesligaen ligger klubben nummer 2 hele 7 point foran Bayer Leverkusen på 4. pladsen. De 3 øverste placeringer i Bundesligaen er sikret Champions League deltagelse til næste år, så Dortmund er formentlig også med i denne turnering til næste år. Det tyske mesterskab er allerede vundet af Bayern München.
 • I Bundesligaen scorer Dortmund i gennemsnit 2,2 mål pr. kamp. Defensivt er klubben den næstmest effektive, idet der blot scores 1,1 mål på dem i gennemsnit pr. kamp. Kun topholdet Bayern M. har en bedre defensiv statistik.
Spil tips til Real Madrid – Borussia Dortmund
 • I den hjemlige spanske turnering Primera Division er Real Madrid ubesejret i denne sæson på hjemmebanen Santiago Bernabeu. Det samme er tilfældet i Champions League. 1-tallet er på blot 1,36 men er også meget sandsynligt. Et kryds giver fornemme odds på 5,50 , men kun 1-tallet er sandsynligt i denne kamp.
 • Schalke 04 fik spanske klø og Bookmaker vurderer, at det får Dortmund sandsynligvis også i aftenens kamp. Real Madrid har en fremragende hjemmebane statistik og scorer mere end 3 mål i gennemsnit pr. kamp. Sats på over 2,5 mål til odds 1,44 PRIMÆRT TIP.
 • Begge forslagene ovenfor er meget sandsynlige, så spil på dem begge på eksempelvis bet365 og få et effektivt odds: 1,36 X 1,44  = 1,95
 • Første målscorer er som altid mest sandsynligt bliver Ronaldo til odds 3,25. Scorer Ronaldo ”når som helst” , hvilket han ofte gør, så er oddset på det 1,44.
 • Ciffertips: De fleste ciffertips tager udgangspunkt i Real Madrid sejr: 1:0 til odds 9, 1:1 til odds 10, 2:0 til odds 8,50, 3:0 til odds 10 , 4:1 til odds 17, 5:1 til odds 29. Et superodds på 5:3 til odds 101.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3