top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-04-2014 Odds fiduser til ¼ finaler i Champions League: Paris SG – Chelsea, kampstart 2. april 2014 klokken 20:45

Dagens anden kvart finale i Champions League byder på et fransk – engelsk opgør. I den kamp er der tale om 2 formodentlig jævnbyrdige modstandere – dog med pilen pegende mod PSG, som den mest oplagte kandidat til at gå videre, vurderer Bookmaker.

Zlatan Ibrahimovic er stjernen over dem alle på Paris SG´s klubhold og han bliver ofte nævnt sammen med Messi og Ronaldo, når man snakker om, hvem der er de største stjerner i professionel fodbold. Zlatan har udtalt til pressen før dagens kamp, at han personligt mener, at Chelsea er favoritter til at gå videre eftersom Chelsea er tidligere vindere af såvel Europa League som Champions League.

Lidt Paris SG statistik
 • Paris SG har lidt den samme dominans i den bedste franske fodboldrække ”Le Championnat”, som den Bayern München ligeledes har i Tyskland i Bundesligaen. Paris SG har 76 point efter at have spillet 31 runder, mens nummer 2 i rækken Monaco halter gevaldigt efter med blot 63 point.
 • Paris SG er uhyggelige offensivt med verdensstjernerne svenske Zlatan Ibrahimovic og nyindkøbet til denne sæson Cavani. I den franske liga har klubben scoret 71 mål indtil nu og det giver en gennemsnitlig score pr. kamp på 2,3 mål. Den franske liga er ikke lige så målrig som visse andre ligaer i Europa, men Monaco som ligger på andenpladsen med 50 mål har blot scoret 1,6 mål i snit pr. kamp.
 • Paris SG har en fantastisk hjemmebane på Parc des Princes. Den franske klub er ubesejret på eget græs i år i den nationale liga med 12 sejre og 3 uafgjorte.
 • Leverkusen mødte Paris SG i 1/8 finalerne i år i Champions League og den franske storklub kunne relativt let spille sig videre til dagens ¼ finaler, idet klubben gik videre med en samlet målscore på 6:1. Paris SG vandt 0:4 på udebane og kørte i returopgøret kampen sikkert hjem med 2:1. Paris SG er virkelig et storhold og satte Leverkusen til vægs uden at spille sig selv fuldt ud. Klasse!
 • Zlatan har i 8 af 10 opgør i dette års Champions League scoret mindst 1 mål.
 • Paris SG vandt sikkert sin gruppe C i Champions League grundspillet med 13 point.
Lidt Chelsea statistik
 • Chelsea er en del af trekløveret i toppen af Premier League, hvor vinderen i engelsk topfodbold skal findes. Chelsea ligger i øjeblikket på en andenplads med 69 point, med Liverpool foran sig på 71 point og Manchester City bag sig med 67 point.
 • Chelsea er et defensivt orienteret hold. Der er blot scoret 24 mål på dem i 32 fodbold kampe hvilket givet et gennemsnit på 0,75 mål pr. kamp. Meget svært at score mål på Chelsea!!!
 • Offensivt er de ikke lige så effektive som de 2 andre klubber i trekløveret. Liverpool scorer i gennemsnit 2,75 mål pr. kamp, Manchester City scorer i gennemsnit 2,66 mål pr. kamp, mens Chelsea blot scorer 1,93 mål pr. kamp.
 • Chelsea vandt sin gruppe E i Champions League grundspillet med 12 point.
 • Chelsea kvalificerede sig til dagens kvart finaler i Champions League ved at besejre Galatasaray med en samlet målscore på 3:1.
Odds fiduser og forslag til tips til dagens kamp mellem Paris SG – Chelsea
 • Bookmaker vurderer ikke, at Chelsea har mange chancer i dagens kamp. 1-tallet til odds 2,05 er det mest sandsynlige. Paris SG har en meget stærk hjemmebane og klubben besidder nogle profiler, som er meget opsatte på at komme langt i Champions league og helst vinde det hele. Zlatan har selv udtalt, at Paris SG kan vinde Champions League. Et ”X” til odds 3,40 kan dog ikke udelukkes, idet Chelsea er ekstremt gode defensivt.
 • Begge klubber er relativt jævnbyrdige og bør matche hinanden godt. Mest sandsynligt er igen få mål her i den første kamp, idet det let kan gå hen og blive en iskold taktisk affære. Under 2,5 mål giver odds 1,65. PRIMÆRT TIP.
 • Kampens første målscorer: Zlatan Ibrahimovic har allerede scoret i 80% af kampene i dette års Champions League kampe, så odds på ham som første målscorer til odds 4,75 eller når som helst 2,30 virker meget godt.
 • Kampens resultat bliver i den lave ende rent odds mæssigt: 1:0 til odds 6,50, 2:0 til odds 8,50, 2:1 til odds 9,00, 1:1 til odds 6,00. Et superoods er 3:2 til odds 34.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3