top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-04-2014 Odds fiduser til ¼ finaler i Champions League: Paris SG – Chelsea, kampstart 2. april 2014 klokken 20:45

Dagens anden kvart finale i Champions League byder på et fransk – engelsk opgør. I den kamp er der tale om 2 formodentlig jævnbyrdige modstandere – dog med pilen pegende mod PSG, som den mest oplagte kandidat til at gå videre, vurderer Bookmaker.

Zlatan Ibrahimovic er stjernen over dem alle på Paris SG´s klubhold og han bliver ofte nævnt sammen med Messi og Ronaldo, når man snakker om, hvem der er de største stjerner i professionel fodbold. Zlatan har udtalt til pressen før dagens kamp, at han personligt mener, at Chelsea er favoritter til at gå videre eftersom Chelsea er tidligere vindere af såvel Europa League som Champions League.

Lidt Paris SG statistik
 • Paris SG har lidt den samme dominans i den bedste franske fodboldrække ”Le Championnat”, som den Bayern München ligeledes har i Tyskland i Bundesligaen. Paris SG har 76 point efter at have spillet 31 runder, mens nummer 2 i rækken Monaco halter gevaldigt efter med blot 63 point.
 • Paris SG er uhyggelige offensivt med verdensstjernerne svenske Zlatan Ibrahimovic og nyindkøbet til denne sæson Cavani. I den franske liga har klubben scoret 71 mål indtil nu og det giver en gennemsnitlig score pr. kamp på 2,3 mål. Den franske liga er ikke lige så målrig som visse andre ligaer i Europa, men Monaco som ligger på andenpladsen med 50 mål har blot scoret 1,6 mål i snit pr. kamp.
 • Paris SG har en fantastisk hjemmebane på Parc des Princes. Den franske klub er ubesejret på eget græs i år i den nationale liga med 12 sejre og 3 uafgjorte.
 • Leverkusen mødte Paris SG i 1/8 finalerne i år i Champions League og den franske storklub kunne relativt let spille sig videre til dagens ¼ finaler, idet klubben gik videre med en samlet målscore på 6:1. Paris SG vandt 0:4 på udebane og kørte i returopgøret kampen sikkert hjem med 2:1. Paris SG er virkelig et storhold og satte Leverkusen til vægs uden at spille sig selv fuldt ud. Klasse!
 • Zlatan har i 8 af 10 opgør i dette års Champions League scoret mindst 1 mål.
 • Paris SG vandt sikkert sin gruppe C i Champions League grundspillet med 13 point.
Lidt Chelsea statistik
 • Chelsea er en del af trekløveret i toppen af Premier League, hvor vinderen i engelsk topfodbold skal findes. Chelsea ligger i øjeblikket på en andenplads med 69 point, med Liverpool foran sig på 71 point og Manchester City bag sig med 67 point.
 • Chelsea er et defensivt orienteret hold. Der er blot scoret 24 mål på dem i 32 fodbold kampe hvilket givet et gennemsnit på 0,75 mål pr. kamp. Meget svært at score mål på Chelsea!!!
 • Offensivt er de ikke lige så effektive som de 2 andre klubber i trekløveret. Liverpool scorer i gennemsnit 2,75 mål pr. kamp, Manchester City scorer i gennemsnit 2,66 mål pr. kamp, mens Chelsea blot scorer 1,93 mål pr. kamp.
 • Chelsea vandt sin gruppe E i Champions League grundspillet med 12 point.
 • Chelsea kvalificerede sig til dagens kvart finaler i Champions League ved at besejre Galatasaray med en samlet målscore på 3:1.
Odds fiduser og forslag til tips til dagens kamp mellem Paris SG – Chelsea
 • Bookmaker vurderer ikke, at Chelsea har mange chancer i dagens kamp. 1-tallet til odds 2,05 er det mest sandsynlige. Paris SG har en meget stærk hjemmebane og klubben besidder nogle profiler, som er meget opsatte på at komme langt i Champions league og helst vinde det hele. Zlatan har selv udtalt, at Paris SG kan vinde Champions League. Et ”X” til odds 3,40 kan dog ikke udelukkes, idet Chelsea er ekstremt gode defensivt.
 • Begge klubber er relativt jævnbyrdige og bør matche hinanden godt. Mest sandsynligt er igen få mål her i den første kamp, idet det let kan gå hen og blive en iskold taktisk affære. Under 2,5 mål giver odds 1,65. PRIMÆRT TIP.
 • Kampens første målscorer: Zlatan Ibrahimovic har allerede scoret i 80% af kampene i dette års Champions League kampe, så odds på ham som første målscorer til odds 4,75 eller når som helst 2,30 virker meget godt.
 • Kampens resultat bliver i den lave ende rent odds mæssigt: 1:0 til odds 6,50, 2:0 til odds 8,50, 2:1 til odds 9,00, 1:1 til odds 6,00. Et superoods er 3:2 til odds 34.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3