top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-04-2014 Spil og betting odds forslag med statistik: Lyon – Juventus, kampstart: 3. april 2014 klokken 21:05

 • Kampstart: 3. april 2014 klokken 21:05
 • TV info: Se fodbold kampen på 6´eren.
 • Radio info: bet365 sender live fra kampen via deres hjemmeside.
 • Få 1000 kroner og spil på et eller flere af de odds, som vi gennemgår nedenfor. Alle odds kommer fra bet365, men spillene udbydes hos samtlige bookmakere med dansk licens på Bookmaker. Bookmaker anbefaler dog bet365, fordi de er størst med flest odds OGSÅ på live betting.
Lyon besejrede Viktoria Plzen i sidste runde, men vil i dagens Europa league kamp uden tvivl få sit at se til, eftersom det er Juventus, der kommer på besøg. Juventus klarede også blot skærende i sidste runde og kvalificerede sig med det yderste af tåneglene mod Fiorentina. Juventus topper i øvrigt suverænt den italienske serie A og spillede inden sin ankomst til Europa League med i Champions League. Juventus er mega favoritter til at vinde Europa League i år og oddset på Juventus som samlet vinder af denne turnering er på blot 2,20. Bookmaker ser frem til en underholdende kamp.

Lidt Juventus statistik:
 • Gik sikkert videre fra 1/16 finalerne i Europa League med samlet 4:0 over Trabzonspor. Vandt blandt andet 0:2 på en svær udebane!
 • 1/8 finalerne var tæt på at koste Juventus livet i turneringen. Efter 1:1 på sin egen hjemmebane modstod de presset og vandt en yderst snæver sejr over Fiorentina på 0:1.
 • Ligger suverænt i toppen af den italienske serie A med 81 point med 7. spillerunder tilbage.
 • Juventus har en uhyggelig hjemmebane i statistik i den hjemlige serie A. 15 sejre i 15 kampe! Det er klasse og alle klubber uanset niveau får problemer, når de besøger Den Gamle Dame. Juventus ved derfor i dagens kamp, at de formentlig kan klare videre deltagelse alene via deres enormt stærke hjemmebane.
Lidt Lyon statistik:
 • Lyon klarede blot videre kvalifikation fra 1/16 finalerne i Europa League mod Chernomorets Odessa med en 1:0 sejr på hjemmebane. Første opgør endte 0:0.
 • 1/8 finalerne blev reelt afgjort i den første kamp, hvor Lyon på sin hjemmebane besejrede Viktoria Plzen med overlegne 4:1. Lyon kunne derfor slappe af i returopgøret, som derfor resulterede i et 2:1 nederlag.
 • Lyon ligger blot nummer 5 i den bedste franske fodboldrække Le Championnat med 48 point. Topholdet i den hjemlige turnering, Paris SG, har 76 point. Lyon er altså ikke helt et tophold!
 • Defensivt godt organiseret. Der er i den franske liga blot scoret 1,19 mål på dem i gennemsnit pr. kamp.
Spil tips og fiduser til Europa League kampen Lyon – Juventus
 • Hvem husker ikke, da Juventus spillede mod FCK i Parken sidste år i Champions League grundspillet? Kampen endte 1:1, som Bookmaker også havde forudset, men er du vimmer Juventus havde mange chancer. Tror Lyon vil få det særdeles svært i dagens kamp, så pilen hælder mest mod 2-tallet og ”X”. Eftersom 2-tallet blot giver odds 1,70, er der mest værdi i at spille på ”X” til odds 3,80. Begge resultater er lige sandsynlige.
 • Eftersom dette er den første kamp og der venter et returopgør den 10. april 2014, så kan dette meget vel blive en taktisk affære for begge klubber. Mest sandsynligt der ikke bliver scoret mange mål, så sats på under 2, 5 mål til odds 1,72.
 • Et superodds til denne kamp er odds 29 på 2:0 til Lyon. Mest sandsynligt er dog 0:0 til odds 9, 0:1til odds 6 og 1:1 til odds 7.
Odds info:
 • Alle odds på denne side af Bookmaker er fra bet365, men Ladbrokes er også en god bookie til disse odds. 
Til nye kunder er der bonus: 
HUSK NU: Se i øvrigt hele bonus listen nederst på forsiden af Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3